Dániel Koren, Beáta Hegyesné Vecseri, Gabriella Kun-Farkas: Influence of ingredients and technology on antioxidant capacity during the brewing process, In: István, Dalmadi; László, Baranyai; Quang, Duc Nguyen (szerk.) Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 38-39. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
2017
adattárból, 2019. V. 09.
Koren D, Orbán C, Galló N, Kun S, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G: Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 54: (5) pp. 1158-1167. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL
2017
adattárból, 2019. V. 09.
Dániel Koren, Csaba Orbán, Szilárd Kun, Beáta Vecseri-Hegyes, Gabriella Kun-Farkas: Folic acid content and antioxidant activity of different types of malts and beers, In: Livia, Simon Sarkadi (szerk.) XIXth EuroFoodChem Conference, Hungarian Chemical Society (2017) pp. 125-125. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).