Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. XI. 18. Közlemények |
2019
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Balogh Krisztián, Kövesi Benjámin, Zándoki Erika, Kulcsár Szabina, Ancsin Zsolt, Erdélyi Márta, Dobolyi Csaba, Bata-Vidács Ildikó, Inotai Katalin, Szekeres András, Mézes Miklós, Kukolya József: Effect of Sterigmatocystin or Aflatoxin Contaminated Feed on Lipid Peroxidation and Glutathione Redox System and Expression of Glutathione Redox System Regulatory Genes in Broiler Chicken, ANTIOXIDANTS 8: (7) 201 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XI. 12. |
Kukolya J, Bata-Vidács I, Luzics Sz, Tóth E, Kéki Zs, Schumann P, Táncsics A, Nagy I, Olasz F, Ákos Tóth: Xylanibacillus composti gen. nov., sp. nov., isolated from compost, INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY 68: (3) pp. 698-702. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Molnár Helga, Ildikó Bata-Vidács, Erzsébet Baka, Zsuzsanna Cserhalmi, Sándor Ferenczi, Rita Tömösközi-Farkas, Nóra Adányi, András Székács: The effect of different decontamination methods on the microbial load, bioactive components, aroma and colour of spice paprika, FOOD CONTROL 83: (Sl) pp. 131-140. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2022. XI. 18. |
BATA-VIDÁCS I, BAKA E, TÓTH Á, CSERNUS O, LUZICS SZ, ADÁNYI N, SZÉKÁCS A, KUKOLYA J: Investigation of regional differences of the dominant microflora of spice paprika by molecular methods, FOOD CONTROL 83: (Sl) pp. 109-117. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Molnár H, Kónya É, Zalán Zs, Bata-Vidács I, Tömösközi-Farkas R, Székács A, Adányi N: Chemical characteristics of spice paprika of different origins, FOOD CONTROL 83: (Sl) pp. 54-60. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Tóth Á, Baka E, Luzics Sz, Bata-Vidács I, Nagy I, Bálint B, Herczeg R, Olasz F, Wilk T, Nagy T, Kriszt B, Nagy I, Kukolya J: Plant polysaccharide degrading enzymes system of Thermobifida cellulosilytica TB100T revealed by de novo genome project data, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (3) pp. 323-335. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Ákos Tóth, Erzsébet Baka, Ildikó Bata-Vidács, Szabina Luzics, Judit Kosztik, Erika Tóth, Zsuzsa Kéki, Peter Schumann, András Táncsics, István Nagy, Endre Sós, József Kukolya: Micrococcoides hystricis gen. nov., sp. nov., a novel member of the family Micrococcaceae, phylum Actinobacteria, INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY 67: (8) pp. 2758-2765. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2013
 adattárból, 2020. XI. 12. |
Csernus O, Bata-Vidács I, Farkas J, Beczner J: Effects of environmental conditions on growth of Aspergillus niger and Penicillium expansum., ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (4) pp. 640-648. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2002
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Farkas J, Andrassy E, Beczner J, Vidacs I, Meszaros L: Utilizing Luminometry For Monitoring Growth of Listeria Monocytogenes in Its Liquid or Gelified Monocultures And Cocultures With "acid-only" Lactococcus Lactis, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 73: (2-3) pp. 159-170. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2002
 adattárból, 2022. XI. 18. |
Cserhalmi Zsuzsanna, Batáné Vidács Ildikó, Beczner Judit, Czukor Bálint: Inactivation of Saccharomyces cerevisiae and Bacillus cereus by pulsed electric fields technology, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 3: pp. 41-45. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 57 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 140  |
|
|