Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 28. Közlemények |
2021
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Greff B., Lakatos E., Szigeti J., Varga L.: Co-composting with herbal wastes: potential effects of essential oil residues on microbial pathogens during composting, CRITICAL REVIEWS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE AND TECHNOLOGY 51: (5) pp. 457-511. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Korcz E., Varga L.: Exopolysaccharides from lactic acid bacteria: techno-functional application in the food industry, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 110: pp. 375-384. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 133 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Nagy Péter, Juhász Judit, Reiczigel Jenő, Császár Gábor, Kocsis Róbert, Varga László: Circannual changes in major chemical composition of bulk dromedary camel milk as determined by FT-MIR spectroscopy, and factors of variation, FOOD CHEMISTRY 278: pp. 248-253. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Tóth Tamás, Mwau P.J., George Bázár, Andrássy-Baka Gabriella, Hingyi H., Csavajda É., Varga L.: Effect of feed supplementation based on extruded linseed meal and fish oil on composition and sensory properties of raw milk and ultra-high temperature treated milk, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 99: 104552 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Korcz E, Kerényi Z, Varga L: Dietary fibers, prebiotics, and exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria: potential health benefits with special regard to cholesterol-lowering effects, FOOD AND FUNCTION 9: (6) pp. 3057-3068. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 162 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Varga L, Szigeti J: Use of ozone in the dairy industry: a review, INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 69: (2) pp. 157-168. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 126 nyelv: angol URL |
2007
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Peles F, Wagner M, Varga L, Hein I, Rieck P, Gutser K, Keresztúri P, Kardos G, Turcsányi I, Béri B, Szabó A: Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bovine milk in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 118: (2) pp. 186-193. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 267 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Varga L: Effect of acacia (Robinia pseudo-acacia L.) honey on the characteristic microflora of yogurt during refrigerated storage, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 108: (2) pp. 272-275. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 146 nyelv: angol URL |
2002
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Varga L, Szigeti J, Kovács R, Földes T, Buti S: Influence of a Spirulina platensis biomass on the microflora of fermented ABT milks during storage, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 85: (5) pp. 1031-1038. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 153 nyelv: angol URL |
2000
 adattárból, 2023. IX. 28. |
Földes T, Bánhegyi I, Herpai Z, Varga L, Szigeti J: Isolation of Bacillus strains from the rhizosphere of cereals and in vitro screening for antagonism against phytopathogenic, food-borne pathogenic and spoilage micro-organisms, JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 89: (5) pp. 840-846. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 243 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1270  |
|
|