Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 11.
Személyes adatok
Schmidt János
név Schmidt János
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Széchenyi István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 96 566-640
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím MTA rendes tagja
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1959 - Széchenyi István Egyetem
professor emeritus
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 17
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 14
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Tóth Tamás PhD 2022  SZE-WAMDI
Rigó Eszter PhD 2012  UIÁDI
Kovács Péter PhD 2011  UIÁDI
Tanai Attila PhD 2010  UIÁDI
Zsédely Eszter PhD 2008  UIÁDI
Ribács Attila PhD 2005  UIÁDI
Szokoly Zsuzsanna PhD 2005  UIÁDI
Tóth Tamás PhD 2005  UIÁDI
Juhász Anita PhD 2003  UIÁDI
Rózsa László PhD 2000  UIÁDI
Sipőcz Péter PhD 2000  UIÁDI
Kovács Gellért kandidátusi 1997  
Cenkvári Éva kandidátusi 1990  
Szűcsné Péter Judit kandidátusi 1988  
Nguyen Thanh Duong kandidátusi 1979  

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kutatási tevékenysége három szakterületre koncentrálódott. Ezek: kérődzők energia-fehérje-ellátásának javítása, élelmiszeripari melléktermékek hasznosítása, valamint a zöldtakarmányok konzerválása.
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
Közlemények
2018

Zsédely Eszter, Turcsán László, Turcsán Zsolt, Schmidt János: Az érkatasztrófák csökkentésének lehetőségei a pulykahizlalásban, In: Szalka, Éva; Molnár, Zoltán (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 409-415.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2016

Schmidt János, Németh Klaudia, Zsédely Eszter: A glicerin energiaértéke a tojótyúkok takarmányozásában = The energy value of glycerol in the diet of laying hens, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 65: (2) pp. 49-58.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2015

Dublecz K, Kovács M, Koppány Gy, Mézes M, Pál L, Schmidt J, Bellus Z, Hedrovics M, Vincze L, Zsédely E, Schmidt János: A takarmányozás alapjai, Mezőgazda Kiadó
dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
2014

Németh K, Zsédely E, Dóka O, Schmidt J: Scheinbar umsetzbarer Energiegehalt des Glyzerins in der Legehennenfütterung und sein Einfluss auf die legeleistung siwie auf die Qualität des Hühnreies, EUROPEAN POULTRY SCIENCE 78: p. online.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: német
URL 
2014

Schmidt J, Zsédely E: A treonin előállítás melléktermékének felhasználása növendék sertések takarmányozásában, In: Anon (szerk.) XXXV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2014) pp. 498-503.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2011

Kovacs P, Zsedely E, Kovacs A, Virag G, Schmidt J: Apparent digestible and metabolizable energy content of glycerol in feed of growing pigs, LIVESTOCK SCIENCE 142: (1-3) pp. 229-234.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2011

Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Kustos K, K Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J, Fébel H: Effect of level and source of vitamin E addition of a diet enriched with sunflower and linseed oils on growth and slaughter traits of rabbits., LIVESTOCK SCIENCE 139: (3) pp. 196-205.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
2010

Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J: Effect of different dietary ratios of sunflower and linseed oils on growth and carcass traits of rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 131: pp. 15-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
URL 
2001

J Csapó, Zs Csapó-Kiss, J Schmidt, T G Martin: Quantitative determination of protein of bacterial origin, TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 20: (1) pp. 42-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2001

J Schmidt, Gy Szakács, É Cenkvári, J Sipőcz, K Urbánszky, R P Tengerdy: Enzyme assisted ensiling of alfalfa with enzymes by solid substrate fermentation, BIORESOURCE TECHNOLOGY 76: pp. 207-212.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:41 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
369
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
291
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
6
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
60
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
52
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
340

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )