Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Témavezetés
témavezető Gergely Szilveszter
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2015
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2018/01
Közlemények
2018

J Slezsák, É Szabó, S Gergely, A Salgó: Measuring of food industrial raw materials via polyethylene packages by NIR spectrophotometers using different optical arrangements, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (1) pp. 104-112.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2018

Éva Szabó, Szilveszter Gergely, András Salgó: Linear discriminant analysis and partial least squares discriminant analysis of experimental and simulated near-infrared spectra of cultivation medium for mammalian cells., JOURNAL OF CHEMOMETRICS 32: (4) Paper e3005. p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Szabo E, Parta L, Zalai D, Gergely S, Salgo A: Investigation of heat-treated cultivation medium for mammalian cells with near infrared spectroscopy, JOURNAL OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY 24: (4) pp. 373-380.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )