Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. IV. 26. Közlemények |
2016
adattárból, 2017. II. 23. |
Gubicskóné Kisbenedek A, Breitenbach Z, Polyák É, Szekeresné Szabó Sz, Szabó Z, Raposa L B, Kovács R E, Csölle I, Márk L, Figler M: A mustármag analitikai vizsgálata, In: Szerk.: Betlehem J 25 év a táplálkozástudományban a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Pécs: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar (PTE ETK), 2016. pp. 36-44. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2017. II. 23. |
Szabó Z, Erdélyi A, Gubicskóné Kisbenedek A, Ungár Tamás Lászlóné Polyák É, Szekeresné Szabó Sz, Kovács R, Raposa László B, Figler M: A növényi alapú étrendről, ORVOSI HETILAP 157: (47) pp. 1859-1865. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar DOI |
2016
adattárból, 2017. II. 23. |
Somogyi K, Gubicskóné Kisbenedek A, Figler M: A 2011-ben kiadott rendszeres étkeztetést biztosító, szervezett élelmezési ellátásra vonatkozó "OÉTI ajánlás" rendelet szintű megvalósításának létjogosultsága, különös tekintettel a 8 és 10 év közötti korosztályra, In: Szerk.: Betlehem J 25 év a táplálkozástudományban a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Pécs: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar (PTE ETK), 2016. pp. 143-149. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2017. II. 23. |
Breitenbach Z, Dreiszker R, Szekeresné Szabó Sz, Polyák É, Gubicskóné Kisbenedek A, Makai A, Füge K, Figler M: KÖZÉPISKOLÁSOK FOLYADÉKFOGYASZTÁSÁNAK VIZSGÁLATA, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 24: (2-3) pp. 26-28. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2017. II. 23. |
Gubicskóné Kisbenedek A: Gabonafélék és termékeik, In: Szerk.: Melczer Cs Fitnesz - wellness és táplálkozás terápia elmélete és gyakorlata. Pécs: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar (PTE ETK), 2015. pp. 159-179. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2017. II. 23. |
Breitenbach Zita, Nagy Renáta, Szekeresné Szabó Szilvia, Szabó Zoltán, Csölle Ildikó, Gubicskóné Kisbenedek Andrea, Polyák Éva, Figler Mária: Gasztroezofageális refluxban szenvedő betegek táplálkozásának és életminőségének vizsgálata, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) XXIV: (4) pp. 22-26. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2014
adattárból, 2017. II. 23. |
Gubicskóné Kisbenedek A, Szabo Sz, Polyák É, Breitenbach Z, Bóna Á, Márk L, Figler M: Analysis of trans-resveratrol in Oilseeds by High-performance Liquid Cromatography, ACTA ALIMENTARIA 43: (3) pp. 459-464. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol Teljes szöveg |
2014
adattárból, 2017. II. 23. |
Soltész Dorottya, Raposa L. Bence, Gubicskóné Kisbenedek Andrea, Varjas Tímea: Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 23: (2-3) pp. 29-31. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2017. II. 23. |
Gubicskóné Kisbenedek A, Jámbor É, Polyák É, Márk L, Figler M: A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 22: (4) pp. 23-25. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: magyar
|
2008
adattárból, 2017. II. 23. |
Lelovics Zsuzsanna, Gubicskóné Kisbenedek Andrea: A funkcionális élelmiszerek., ÉLELMEZÉS márc.: (3) pp. 46-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 2 |
|
|