Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Témavezetés
témavezető Gergely Szilveszter
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2013
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2016/01
Közlemények
2015

Gergely S, Izso E, Salgo A: Comparison of Different Types of Near Infrared (NIR) Instruments in Ability to Measure Alkaloids in Capsule of Poppy (P. somniferum), PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 277-282.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Mónika Bartalné-Berceli, Eszter Izsó, Szilveszter Gergely, András Salgó: Bread Quality Improvement with Special Novel Additives, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL VETERINARY AGRICULTURAL AND FOOD ENGINEERING 9: pp. 556-561.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Eszter Izsó, Mónika Bartalné-Berceli, Szilveszter Gergely, András Salgó: Off-Line Detection of “Pannon Wheat” Milling Fractions by Near-Infrared Spectroscopic Methods, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL VETERINARY AGRICULTURAL AND FOOD ENGINEERING 9: pp. 627-631.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Berceli Mónika, Izsó Eszter, Gergely Szilveszter, Jednákovits Andrea, Szilbereky Jenő, Salgó András: Short term seed germination – a novel technology innovation of food additive, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 192-195.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

Izsó Eszter, Berceli Mónika, Gergely Szilveszter, Salgó András: Detection of Milling Fraction of Cereals by Infrared Spectroscopic and Microscopic Methods, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 208-211.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )