Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 24. Közlemények |
2023
 adattárból, 2023. V. 24. |
Ottó Dóka, Gitta Ficzek, Gergely Simon, Zsolt Zsófi, Szabolcs Villangó, György Végvári: Quantification of total polyphenol content in wine lees by conventional optical and photoacoustic spectroscopy, OENO ONE 57: (2) dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 24. |
Ottó Dóka, Mónika Máté, Dóra Székely, Ildikó Jócsák, Gitta Ficzek, Simon Gergely, György Végvári: HPLC and direct photothermal techniques for quantification of ß-carotene in sea buckthorn juices, EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 86: (5) pp. 493-498. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 24. |
Szafner G., Dóka O., Gombkötő N.: Effect of protein content on the thermal effusivity of foods, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (4) pp. 475-483. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. V. 24. |
Végvári György, Jócsák Ildikó, Kappel Noémi, Dóka Ottó: Carotenoid quantification of Cucurbita spp. by spectrophotometry, high-performance liquid chromatography and photoacoustics, ACTA SCIENTIARUM POLONORUM - TECHNOLOGIA ALIMENTARIA 18: (2) pp. 143-152. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. V. 24. |
Mihály Kovács, Ottó Dóka, David Richfield: DETERMINATION OF TWO COLOR AGENTS IN HARD BOILED CANDY BY LASER-BASED PHOTOACOUSTIC SPECTROSCOPY AND COLORIMETRY, CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 11: (4) pp. 126-132. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2011
 adattárból, 2023. V. 24. |
Dóka O, Ficzek G, Bicanic D, Spruijt R, Luterotti S, Tóth M, Buijnsters JG, Végvári Gy: Direct photothermal techniques for rapid quantification of total anthocyanin content in sour cherry cultivars, TALANTA 84: (2) pp. 341-346. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 31 nyelv: angol URL |
2010
 adattárból, 2023. V. 24. |
Dimitrovski D, Bicanic D, Luterotti S, van Twisk C, Buijnsters J G, Dóka O: The concentration of trans-lycopene in postharvest watermelon: An evaluation of analytical data obtained by direct methods, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 58: (1) pp. 21-28. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2010
 adattárból, 2023. V. 24. |
D Bicanic, D Dimitrovski, S Luterotti, C Twisk, J G Buijnsters, O Dóka: Estimating rapidly and precisely the concentration of beta carotene in mango homogenates by measuring the amplitude of optothermal signals, chromaticity indices and the intensities of Raman peaks, FOOD CHEMISTRY 121: pp. 832-838. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2004
 adattárból, 2023. V. 24. |
O Dóka, D Bicanic, M H Dicko, M Slingerland: Photoacoustic approach to direct determination of the total phenolic content in red sorghum flours, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 52: pp. 2133-2136. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2002
 adattárból, 2023. V. 24. |
O Dóka, D Bicanic: Determination of total polyphenolic content in red wines by means of the combined He-Ne laser optothermal window and Folin-Ciocalteu Colorimetry Assay, ANALYTICAL CHEMISTRY 74: pp. 2157-2161. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 134  |
|
|