Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. VII. 05.
Személyes adatok
Gere Attila
név Gere Attila
születési év 1987
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím gere.attilaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7351
mobiltelefon száma +36 20 278-6768
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2016
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
további (egyetemi tanársegéd)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kutatás
kutatási terület Humán szemmozgásra ható tényezők szemkamerás vizsgálata, élelmiszerek fogyasztói elfogadása, fogyasztói termékfejlesztés, külön hangsúlyt fektetve a rovarokból készült élelmiszerekre.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2017

Gere Attila, Sipos László, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Héberger Károly: Which Just-About-Right feature should be changed if evaluations deviate? A case study using sum of ranking differences, CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 1: (1) pp. 1-8.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2017

Gere Attila, Székely Géza, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Sipos László: Readiness to adopt insects in Hungary, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2017

Gere Attila, Szabó Zsófia, Pásztor-Huszár Klára, Orbán Csaba, Kókai Zoltán, Sipos László: Use of JAR-Based Analysis for Improvement of Product Acceptance: A Case Study on Flavored Kefirs, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 82: (5) Paper 10.1111/1750-3841.13701. 7 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2017

Gere Attila, Kókai Zoltán, Sipos László: Influence of mood on gazing behavior: Preliminary evidences from an eye-tracking study, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 61: Paper 10.1016/j.foodqual.2017.05.004. 5 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2016

D Radványi, A Gere, L Sipos, S Kovács, Zs Jókai, P Fodor: Discrimination of Mushroom disease related mould species based solely on unprocessed chromatograms, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 30: pp. 197-202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2016

Gere A, Danner L, Antoni N d, Kovács S, Dürrschmid K, Sipos L: Visual attention accompanying food decision process: an alternative approach to choose the best model, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 51: pp. 1-7.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2015

A Gere, L Sipos, V Loso, A Györey, S Kovacs, L Huzsvai, A Nabradi, Z Kókai: Applying parallel factor analysis and Tucker-3 methods on sensory and instrumental data to establish preference maps., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 94: (15) pp. 3213-3225.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
DOI 
2015

Radványi Dalma, Gere Attila, Jókai Zsuzsa, Fodor Péter: Rapid evaluation technique to differentiate mushroom disease-related moulds by detecting microbial volatile organic compounds using HS-SPME-GC-MS, ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 407: (2) pp. 537-545.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
DOI 
2015

Gere A, Sipos L, Héberger K: Generalized Pairwise Correlation and method comparison: Impact assessment for JAR attributes on overall liking, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 43: pp. 88-96.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2014

A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300. pp. 293-300.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:25 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
30
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
58
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
17
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
10
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
47
Témavezetés
témavezető Sipos László
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2012
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2015/08
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció az értekezés tézisei (magyar)az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2357 ( 2017. V. 15. )