Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. X. 14.
Személyes adatok
Kenesei György
név Kenesei György
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7665
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2018
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Hasani Endrit (PhD) (2023/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kíméletes élelmiszertartósítási eljárások, Élelmiszertudomány és a gasztronómia kapcsolata
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2017

G Jonas, B Csehi, P Palotas, A Toth, Gy Kenesei, K Pasztor-Huszar, L Friedrich: Combined effects of high hydrostatic pressure and sodium nitrite on color, water holding capacity and texture of frankfurter, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042006
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Gy Kenesei, G Jónás, B Salamon, I Dalmadi: Thermograms of the combined High Hydrostatic Pressure and Sous-vide treated Longissimus dorsi of pork, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042007 UNSP 042007
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2017

Kenesei Gy, Romvári R, Dalmadi I: Fatty acid composition of thermal / pressure processed pork chops, In: Livia, Simon Sarkadi (szerk.) XIXth EuroFoodChem Conference, Hungarian Chemical Society (2017) p. 148.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2017

Dalmadi I, Kenesei Gy: Kombinált eljárásokkal tartósított húsok érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata műszeres módszerekkel, In: Fodor, Marietta; Bodor, Péter (szerk.) ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója, Szent István Egyetem, Budai Karok (volt KÉE) (2017) pp. 81-85.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Kenesei Gy, Boncz P, Jónás G, Dalmadi I: NIR SPECTRUM OF THE COMBINED LTLT AND HHP TREATED LONGISSIMUS DORSI OF PORK, In: Engelhardt, Tekla; Dalmadi, István; Baranyai, László; Mohácsi-Farkas, Csilla (szerk.) Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings, Corvinus University of Budapest (2015) pp. 121-124.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Dalmadi I, Farkas V, Kenesei Gy: EFFECTS OF COMBINATIONS OF MINIMAL PROCESSING TECHNIQUES ON THE PROPERTIES OF SEASONED PORK MEAT DETERMINED BY ELECTRONIC NOSE, In: Engelhardt, Tekla; Dalmadi, István; Baranyai, László; Mohácsi-Farkas, Csilla (szerk.) Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings, Corvinus University of Budapest (2015) pp. 44-47.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Őri-Korompai E, Simon-Sarkadi L, Mednyánszky Zs, Kiskó G, Kenesei Gy, Friedrich L: A sous vide kezelés hatása húsok szabad aminosav és biogén amin tartalmára, In: Adányiné, Kisbocskói Nóra; Demeter, Ádám; Farkas, Etelka; Kardos, Zsuzsanna; Nyitrai, László; Simonné, Sarkadi Lívia; Wölfling, János (szerk.) MKE 2. Nemzeti Konferencia program és előadás összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE) (2015) p. 199.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2014

Dalmadi I, Salamon B, Jónás G, Kenesei Gy, Farkas V, Balla Cs: Különböző mennyiségű cukorral és aszkorbinsavval kiegészített szamócalevek antocianin tartalmának változása a nagy hidrosztatikus nyomású kezelés során, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVIII: (2) pp. 9-15.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Darnay Lívia, Dankovics Adrienn, Friedrich László, Kenesei György, Molnár Brigitta, Balla Csaba: Production of low-salt frankfurters with microbial transglutaminase, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl.) pp. 45-50.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Kenesei Gy, Dalmadi I, Darnay L, Friedrich L, Polyák-Fehér K, Balla Cs, Vozáry E: Impedance measurement of sous-vide and high hydrostatic pressure treated Longissimus dorsi of pork, In: Dalmadi, I; Engelhardt, T; Bogó-Tóth, Zs; Baranyai, L; Bús-Pap, J; Mohácsi-Farkas, Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2013) pp. 291-294.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
21
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
35
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0
Témavezetés
témavezető Dalmadi István
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2012
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2015/08
a fokozatszerzés éve 2018
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )