|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. III. 12. Közlemények |
2021
adattárból, 2022. I. 18. |
Radványi Dalma, Szelényi Magdolna, Gere Attila, Molnár Béla Péter: From Sampling to Analysis: How to Achieve the Best Sample Throughput via Sampling Optimization and Relevant Compound Analysis Using Sum of Ranking Differences Method?, FOODS 10: (11) p. 2681. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 18. |
Radványi Dalma, Fodor Péter, Jókai Zsuzsa, Geösel András, Gere Attila: Detection and Identification of Microbial Volatile Organic Compounds of the Green Mold Disease, INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL INFORMATION SYSTEMS 11: (2) pp. 14-28. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 18. |
Szelényi Magdolna Olívia, Erdei Anna Laura, Jósvai Júlia Katalin, Radványi Dalma, Sümegi Bence, Vétek Gábor, Molnár Béla Péter, Kárpáti Zsolt: Essential Oil Headspace Volatiles Prevent Invasive Box Tree Moth (Cydalima perspectalis) Oviposition—Insights from Electrophysiology and Behaviour, INSECTS 11: (8) p. 465. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. I. 18. |
Porretta Sebastiano, Gere Attila, Radványi Dalma, Moskowitz Howard: Mind Genomics (Conjoint Analysis): The new concept research in the analysis of consumer behaviour and choice, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 29-33. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. I. 18. |
Gere Attila, Radványi Dalma, Héberger Károly: Which insect species can best be proposed for human consumption?, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 52: pp. 358-367. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2022. I. 18. |
Attila Gere, Ryan Zemel, Dalma Radványi, Howard Moskowitz: Insect Based Foods a Nutritional Point of View, NUTRITION AND FOOD SCIENCE INTERNATIONAL JOURNAL 4: (2) 555638 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2022. I. 18. |
Radványi D, Gere A, Sipos L, Kovács S, Jókai Zs, Fodor P: Discrimination of Mushroom disease related mould species based solely on unprocessed chromatograms, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 30: pp. 197-202. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2022. I. 18. |
Radványi Dalma, Gere Attila, Jókai Zsuzsa, Fodor Péter: Rapid evaluation technique to differentiate mushroom disease-related moulds by detecting microbial volatile organic compounds using HS-SPME-GC-MS, ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 407: (2) pp. 537-545. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2022. I. 18. |
Radványi Dalma, Kun Szilárd, Juhász Réka, Szabó-Nótin Beatrix, Barta József: Preliminary Study of Extraction of Biologically Active Compounds from Elderberry (Sambucus Nigra L.) Pomace, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement) pp. 63-72. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2022. I. 18. |
Radványi Dalma, Juhász Réka, Németh Csaba, Suhajda Ágnes, Balla Csaba, Dr. Barta József: Evaluation of the stability of whipped egg white, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5) pp. 412-420. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 58 |
|
|
|
|
|