Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. III. 12.
Személyes adatok
Geréné Radványi Dalma
név Geréné Radványi Dalma
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2016
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2024 - Budapesti Gazdasági Egyetem
egyetemi oktató
2015 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Mwangi Agnes Wangui (PhD) (2027/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Szerves illékony kompoensek, növényi illatanyagok, mikrobiális eredetű illékony anyagok vizsgálata HS-SPME-GC-MS-el. Alkoholos italok érlelési folyamatainak kémiai vizsgálata GC-MS ésHPLC-qTOF MS-el.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
témakiírás Anyagcsere markerek analitikai mérése és adatfeldolgozása
Közlemények
2021

Radványi Dalma, Szelényi Magdolna, Gere Attila, Molnár Béla Péter: From Sampling to Analysis: How to Achieve the Best Sample Throughput via Sampling Optimization and Relevant Compound Analysis Using Sum of Ranking Differences Method?, FOODS 10: (11) p. 2681.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Radványi Dalma, Fodor Péter, Jókai Zsuzsa, Geösel András, Gere Attila: Detection and Identification of Microbial Volatile Organic Compounds of the Green Mold Disease, INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL INFORMATION SYSTEMS 11: (2) pp. 14-28.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Szelényi Magdolna Olívia, Erdei Anna Laura, Jósvai Júlia Katalin, Radványi Dalma, Sümegi Bence, Vétek Gábor, Molnár Béla Péter, Kárpáti Zsolt: Essential Oil Headspace Volatiles Prevent Invasive Box Tree Moth (Cydalima perspectalis) Oviposition—Insights from Electrophysiology and Behaviour, INSECTS 11: (8) p. 465.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2019

Porretta Sebastiano, Gere Attila, Radványi Dalma, Moskowitz Howard: Mind Genomics (Conjoint Analysis): The new concept research in the analysis of consumer behaviour and choice, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 29-33.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2019

Gere Attila, Radványi Dalma, Héberger Károly: Which insect species can best be proposed for human consumption?, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 52: pp. 358-367.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
URL 
2017

Attila Gere, Ryan Zemel, Dalma Radványi, Howard Moskowitz: Insect Based Foods a Nutritional Point of View, NUTRITION AND FOOD SCIENCE INTERNATIONAL JOURNAL 4: (2) 555638
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2016

Radványi D, Gere A, Sipos L, Kovács S, Jókai Zs, Fodor P: Discrimination of Mushroom disease related mould species based solely on unprocessed chromatograms, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 30: pp. 197-202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2015

Radványi Dalma, Gere Attila, Jókai Zsuzsa, Fodor Péter: Rapid evaluation technique to differentiate mushroom disease-related moulds by detecting microbial volatile organic compounds using HS-SPME-GC-MS, ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 407: (2) pp. 537-545.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
URL 
2013

Radványi Dalma, Kun Szilárd, Juhász Réka, Szabó-Nótin Beatrix, Barta József: Preliminary Study of Extraction of Biologically Active Compounds from Elderberry (Sambucus Nigra L.) Pomace, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement) pp. 63-72.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2012

Radványi Dalma, Juhász Réka, Németh Csaba, Suhajda Ágnes, Balla Csaba, Dr. Barta József: Evaluation of the stability of whipped egg white, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5) pp. 412-420.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:58 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
41
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
40
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
9 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
86
Témavezetés
témavezető Fodor Péter
társ témavezető Jókainé Szatura Zsuzsanna
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2013
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2016/01
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )