Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Kerekes Kata
név Kerekes Kata
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Elérhetőségek
drótpostacím kerekes.katagmail.com
Témavezetés
témavezető Ambrus Árpád
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2013
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2016/08
a doktori cselekmény befejezésének határideje (év, hónap) 2021/02
Jelenlegi munkahelyek
2012 - Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (további intézmény)
további (elemző)
Közlemények
2016

Kerekes K, Bonilauri P, Serraino A, Giacometti F, Piva S, Zambrini V, Canever A, Farkas Z, Ambrus A: An effective self-control strategy for the reduction of aflatoxin M1 content in milk and to decrease the exposure of consumers., FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 33: (12) pp. 1840-1849.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2016

Zentai Andrea, J Szabó István, Kerekes Kata, Ambrus Arpád: Risk assessment of the cumulative acute exposure of Hungarian population to organophosphorus pesticide residues with regard to consumers of plant based foods, FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 89: pp. 67-72.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
URL 
2015

Farkas Z, Kerekes K, Szabó JIJ, Ambrus Á: Ms excel-based method for the preparation of target-oriented sampling plans, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 588-609.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Zentai A, Kerekes K, Szabó I, Ambrus Á: Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 1, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 680-719.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Zentai A, Kerekes K, Szabó I, Ambrus Á: Refining customer exposure due to pesticide residues – Part 2, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (4) pp. 800-847.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Farkas Z, Horvath Z, Kerekes K, Ambrus A, Hamos A, Szabo MS: Estimation of sampling uncertainty for pesticide residues in root vegetable crops, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES 49: (1) pp. 1-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2014

Horváth Z, Sali J, Zentai A, Dorogházi E, Farkas Z, Kerekes K, Ambrus A: Limitations in the determination of maximum residue limits and highest residues of pesticides: Part I, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES 49: (3) pp. 143-152.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2014

Farkas Z, Trevisani M, Horváth Z, Serraino A, Szabo I, Kerekes K, Szeitzne-Szabo M, Ambrus A: Analysis of industry generated data Part II. Risk based sampling plan for efficient self-control of aflatoxin M1 contamination in raw milk, FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 31: (7) pp. 1257-1273.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:20 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )