Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Kerekes Kata
név Kerekes Kata
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Elérhetőségek
drótpostacím kerekes.katagmail.com
Témavezetés
témavezető Ambrus Árpád
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2013
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2016/08
Jelenlegi munkahelyek
2012 - Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (további intézmény)
további (elemző)
Közlemények
2016

Kerekes K, Bonilauri P, Serraino A, Giacometti F, Piva S, Zambrini V, Canever A, Farkas Z, Ambrus A: An effective self-control strategy for the reduction of aflatoxin M1 content in milk and to decrease the exposure of consumers., FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 33: (12) pp. 1840-1849.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Andrea Zentai, István J Szabó, Kata Kerekes, Arpád Ambrus: Risk assessment of the cumulative acute exposure of Hungarian population to organophosphorus pesticide residues with regard to consumers of plant based foods, FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 89: Paper 10.1016/j.fct.2016.01.016. p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
DOI 
2015

Farkas Z, Kerekes K, Szabó JIJ, Ambrus Á: Ms excel-based method for the preparation of target-oriented sampling plans, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 588-609.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Zentai A, Kerekes K, Szabó I, Ambrus Á: Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 1, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 680-719.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Zentai A, Kerekes K, Szabó I, Ambrus Á: Refining customer exposure due to pesticide residues – Part 2, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (4) pp. 800-847.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Farkas Z, Horvath Z, Kerekes K, Ambrus A, Hamos A, Szabo MS: Estimation of sampling uncertainty for pesticide residues in root vegetable crops, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES 49: (1) pp. 1-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Horváth Z, Sali J, Zentai A, Dorogházi E, Farkas Z, Kerekes K, Ambrus A: Limitations in the determination of maximum residue limits and highest residues of pesticides: Part I, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES 49: (3) pp. 143-152.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2014

Farkas Z, Trevisani M, Horváth Z, Serraino A, Szabo I, Kerekes K, Szeitzne-Szabo M, Ambrus A: Analysis of industry generated data Part II. Risk based sampling plan for efficient self-control of aflatoxin M1 contamination in raw milk, FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 31: (7) pp. 1257-1273.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )