Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Varga Áron
név Varga Áron
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Márki Edit
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2015
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2018/08
Közlemények
2018

Arijit Nath, Gokce Haktanirlar, Áron Varga, Máté András Molnár, Krisztina Albert, Ildikó Galambos, András Koris, Gyula Vatai: Biological Activities of Lactose-Derived Prebiotics and Symbiotic with Probiotics on Gastrointestinal System, MEDICINA-LITHUANIA 54: (2) pp. 1-28.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
DOI 
2017

Varga Áron, Ladányi Márta, Márki Edit: Sör membránszűrése szilikagél alkalmazásával: modellezés, In: Szerk.: Fodor Marietta, Szerk.: Bodor Péter ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója. Budapest: Szent István Egyetem, Budai Karok (volt KÉE), 2017. pp. 135-138.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2017

Varga Áron, Tóth Eszter, Márki Edit: Effect of usage of Silicagel on Crossflow Membrane Filtration of Rough Beer - Szilikagél használatának a hatása a sör keresztáramú membránszűrésére, In: Műszaki Kémiai Napok 2017.Veszprém, Magyarország, 2017.04.25-2017.04.27. Veszprém: Pannon Egyetem Mérnöki Kar, pp. 1 Kiadvány: Veszprém: Pannon Egyetem Mérnöki Kar, 2017.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: Angol és magyar
2017

Áron Varga, Richard Bertok, Beáta Hegyesné-Vecseri, Edit Márki: REMOVAL OF COLD TRUB FROM HOPPED WORT BY CROSSFLOW MICROFILTRATION: ANALYTICAL ASPECTS, In: Szerk.: Alapi T, Szerk.: Ilisz I Proceedings of the 23rd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Szeged: Szegedi Tudományegyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék, 2017. pp. 70-74.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Varga Áron, Márki Edit, Vatai Gyula: Membrane Separation Processes in the Brewing Industry, In: Szerk.: Vonderviszt Ferenc, Szerk.: Bokrossy-Csiba Mária, Szerk.: Törcsváryné Kovács Zsuzsanna Műszaki Kémiai Napok 2016: Konferencia Kiadvány. Veszprém: Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar Műszaki Kémiai Kutató Intézet, 2016. p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Áron Varga, Edit Márki: Effect of inserted static mixer on crossflow microfiltration of rough beer, In: Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Felföldi L, Szerk.: Kaszab T, Szerk.: Keszthelyi-Szabó G, Szerk.: Márki E, Szerk.: Vatai Gy, Szerk.: Zsom T, Szerk.: Zsom-Muha V Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 1-5.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Varga Áron, Márki Edit: IMPROVE CROSSFLOW MICROFILTRATION OF ROUGH BEER WITH STATIC MIXER, In: Szerk.: Szalka Éva, Szerk.: Bali Papp Ágnes XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban I-II. Mosonmagyaróvár: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2016. p. 173. 1 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Varga Áron, Márki Edit: Intensification of membrane filtration of rough beer with static mixer - Sör membránszűrésének elősegítése statikus keverővel, In: Berkesné Rodek Nóra, Barabás Enikő III. Soós Ernő Tudományos Konferencia – Víz- és szennyvízkezelés az iparban. Nagykanizsa: Soós Ernő Víztechnológiai Kutató-Fejlesztő Központ, 2016. p. 36. 1 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: Angol és magyar
2015

Varga Áron, Koris András, Tolnay Pál, Fogarasi Attila Levente, Vecseri-Hegyes Beáta: Tracking and computer-aided simulation of malting of einkorn (Triticum monococcum L.), In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 268-271.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 
Kutatás
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
témakiírás Membránműveletek alkalmazhatóságának vizsgálata a söriparban

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )