Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. IX. 03. Közlemények |
2020
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Boros Ildikó Fruzsina, Sipos László, Kappel Noémi, Csambalik László, Fodor Marietta: Quantification of nitrate content with FT-NIR technique in lettuce (Lactuca sativa L.) variety types: a statistical approach, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Csambalik László, Tóbiás Andrea: Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 62: (2) pp. 146-157. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2019
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Csambalik László, Gál Izóra, Sipos László, Gere Attila, Koren Dániel, Bíró Barbara, Divéky-Ertsey Anna: Evaluation of processing type tomato plant genetic resources (Solanum lycopersicum L.) for their nutritional properties in different environments, PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 17: (6) pp. 488-498. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Divéky-Ertsey A., Stéger-Máté M., Ladányi M., Csambalik L.: Nutritional value and color changes of tomato accessions after thermal processing, Carpathian Journal of Food Science and Technology 10: (3) pp. 149-162. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2017
 adattárból, 2020. IX. 03. |
László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.), EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Pusztai Péter, Boros Fruzsina, Orbán Csaba, Kovács Sándor, Gere Attila, Sipos László: Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Csambalik László: Paradicsom tájfajták szerepe az ökológiai gazdálkodásban, Szent István Egyetem dokumentum típusa: független idéző közlemények száma: 2 nyelv: magyar URL |
2016
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna: A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 48: (4) pp. 3-13. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: magyar
|
2014
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2007
 adattárból, 2020. IX. 03. |
Dr. Tóbiás Andrea, Csambalik László Orbán, Szalai Magdolna Zita, Lehoczkiné Tornai Judit, Radics László: Effect of different treatments to bacterial cancer (Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis), bacterial speck (Pseudomonas syringae pv. tomato) in tomato, and bacterial spot (Xanthomonas campestris pv. vesicatoria) in pepper, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 13: (2) pp. 49-53. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 43  |
|
|