Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Elérhetőségek
telefonszám +36 96 566-653
Témavezetés
témavezető Varga László
társ témavezető Kerényi Zoltán
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2015
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2018/08
Jelenlegi munkahelyek
2018 - Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
további (Tudományos munkatárs)
2015 - Széchenyi István Egyetem
további (PhD hallgató)
Közlemények
2021

Korcz E., Varga L.: Exopolysaccharides from lactic acid bacteria: techno-functional application in the food industry, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 110, pp. 375-384
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 149
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2021

Korcz E., Varga L., Kerényi Z.: Relationship between total cell counts and exopolysaccharide production of Streptococcus thermophilus T9 in reconstituted skim milk, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 148, 111775 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2021

Korcz, E. ; Varga, L. ; Kerényi, Z.: Characterization of Serratia species and qualitative detection of Serratia marcescens in raw and pasteurized milk by an analytical method based on polymerase chain reaction, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67 (2), pp. 3453-3464
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Korcz, E. ; Varga, L. ; Kerényi, Z.: Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67 (2), pp. 3441-3452
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2019

Korcz, Evelin ; Bieberné, Finta Ágnes ; Hucker, Attila ; Nagy, János ; Steinerné, Smajda Zsuzsanna ; Zrínyi, Eszter ; Kerényi, Zoltán: Molekuláris diagnosztika az élelmiszeriparban: Listeria spp. kimutatására alkalmas molekuláris diagnosztikai egységcsomagok (kitek) összehasonlító vizsgálata, Hungalimentaria 2019 - ,,Ésszel a kosárba! - Mit mond erről a labor?" 2019-04-24 [Budapest, Magyarország], Megjelenés: Magyarország, 1 p.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2018

Korcz E, Kerényi Z, Varga L: Dietary fibers, prebiotics, and exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria: potential health benefits with special regard to cholesterol-lowering effects, FOOD AND FUNCTION 9: (6) pp. 3057-3068.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 172
nyelv: angol
URL 
2018

Korcz Evelin: Tejsavbaktériumok által termelt exopoliszacharidok koleszterincsökkentő hatásának vizsgálata az egészségmegőrzés szempontjából, In: Új Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018, Széchenyi István Egyetem (2018) pp. 181-189.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2018

Korcz Evelin, Süle Judit, Varga László, Kerényi Zoltán: Streptococcus thermophilus exopoliszacharid-termelésének genomszintű jellemzése, In: Szalka, Éva (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 50-58.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:327 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
10
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
9
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
327


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )