Széchenyi István Egyetem további (egyetemi tanársegéd)
Közlemények
2017
adattárból, 2018. V. 10.
Nagy P, Fábri Zs N, Varga L, Reiczigel J, Juhász J: Effect of genetic and nongenetic factors on chemical composition of individual milk samples from dromedary camels (Camelus dromedarius) under intensive management, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 100: (11) pp. 8680-8693. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI
2016
adattárból, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Varga L, Reiczigel J, Nagy P: A nyers tevetej beltartalmának hosszú távú nyomon követése és a beltartalmat befolyásoló tényezők [Long-term monitoring of changes in physicochemical composition of raw camel milk (Camelus dromedarius) and factors affecting gross composition], In: Szerk.: Szalka Éva, Szerk.: Bali Papp Ágnes XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban I-II. Mosonmagyaróvár: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 113-121. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
2014
adattárból, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 1. Fizikai és kémiai jellemzők, fehérje- és zsírtartalom (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 1. Physical and chemical properties, protein and fat contents), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 485-493. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar
2014
adattárból, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Nagy P, Varga L: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 2. Tejcukor-, ásványianyag- és vitamintartalom, egészségügyi előnyök (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 2. Lactose, minerals and vitamin contents, health benefits), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (9) pp. 553-557. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: magyar
2014
adattárból, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej jellemző tulajdonságai és emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásai, In: Szerk.: Sn XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 219-223. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar URL
2012
adattárból, 2018. V. 10.
Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 39-44. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar Teljes szöveg
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.
A kísérletek célja annak megállapítása, hogy a különböző endogén és exogén tényezők milyen hatással vannak a nyers tevetej beltartalmi összetételére és szomatikus sejtszámára.
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).