Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. IX. 05.
Személyes adatok
név Deli József
intézmény neve
doktori iskola
PTE Kémia Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása PTE Kémia Doktori Iskola 20%
PTE Gyógyszertudomány Doktori Iskola 80%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Pécsi Tudományegyetem
Elérhetőségek
drótpostacím jozsef.deliaok.pte.hu
telefonszám +36 72 503-650/28833
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1997
fokozat tudományága kémiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Pécsi Orvostudományi Egyetem
tudományos fokozat, cím DSc
fokozat megszerzésének éve 2003
fokozat tudományága kémiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1981 - Pécsi Tudományegyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Turcsi Erika PhD 2016  GDI1-PTE

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Marton Krisztina PhD (2018/12)  GDI1-PTE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Természetben előforduló karotinoidok analízise, izolálása, szerkezetvizsgálata, kémiai átalakításuk vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága kémiai tudományok
Közlemények
2018

Agócs A, Murillo E, Turcsi E, Béni Sz, Darcsi A, Szappanos Á, Kurtán T, Deli J: Isolation of allene carotenoids from mamey, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 65: pp. 1-5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Turcsi Erika, Nagy Veronika, Deli József: Study on the elution order of carotenoids on endcapped C18 and C30 reverse silica stationary phase. A rewiev of the database, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 47: pp. 101-112.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2016

Murillo E, Turcsi E, Szabó I, Mosquera Y, Agócs A, Nagy V, Gulyás-Fekete G, Deli J: Carotenoid Compositon of the Fruit of Red Mamey (Pouteria sapota), JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 64: (38) pp. 7148-7155.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Turcsi Erika, Enrique Murillo, Kurtán Tibor, Szappanos Ádám, Illyés Tünde-Zita, Gulyás-Fekete Gergely, Agócs Attila, Avar Péter, Deli József: Isolation of Beta-Cryptoxanthin-epoxides, Precursors of Cryptocapsin and 3’-Deoxycapsanthin, from Red Mamey (Pouteria sapota), JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 63: (26) pp. 6059-6065.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Deli J, Gonda S, Nagy L ZS, Szabó I, Gulyás-Fekete G, Agócs A, Marton K, Vasas G: Carotenoid Composition of three Bloom-forming Algae Species, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 65: pp. 215-223.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
DOI 
2013

Gulyás-Fekete G, Murillo E, Kurtán T, Papp T, Illyés Z, Drahos L, Visy J, Agócs A, Turcsi E, Deli J: Cryptocapsinepoxide-Type Carotenoids from Red Mamey, Pouteria sapota, JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS 76: (4) pp. 607-614.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2010

Molnar J, Engi H, Hohmann J, Molnar P, Deli J, Wesolowska O, Michalak K, Wang Q: Reversal of Multidrug Resistance by Natural Substances from Plants, CURRENT TOPICS IN MEDICINAL CHEMISTRY 10: (17) pp. 1757-1768.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 77
nyelv: angol
DOI 
2003

Simonyi M, Bikádi Z, Zsila F, Deli J: Supramolecular exciton chirality of carotenoid aggregates, CHIRALITY: THE PHARMACOLOGICAL BIOLOGICAL AND CHEMICAL CONSEQUENCES OF MOLECULAR ASYMMETRY 15: (8) pp. 680-698.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 116
nyelv: angol
DOI 
2001

Deli J, Molnar P, Matus Z, Toth G: Carotenoid composition in the fruits of red paprika (Capsicum annuum var. lycopersiciforme rubrum) during ripening; Biosynthesis of carotenoids in red paprika, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 49: (3) pp. 1517-1523.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 87
nyelv: angol
DOI 
1991

Matus Z, Deli J, Szabolcs J: Carotenoid composition of yellow pepper during ripening: isolation of β-cryptoxanthin 5,6-epoxide, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 39: (11) pp. 1907-1914.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 56
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:354 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
118
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
312
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
102
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
10
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
1674

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )