Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. IX. 20.
Személyes adatok
név Lakner Zoltán
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
SzIE Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása SzIE Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola 70%
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 29%
SzIE Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola 1%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
MAB minősítés
a törzstagság feltételeinek megfelel
(2016. VII. 08.)
Elérhetőségek
drótpostacím lakner.zoltanetk.szie.hu
telefonszám +36 1 294-5065
mobiltelefon száma +36 30 525-1896
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1990
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Moszkvai Mezőgazdasági Egyetem
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1990
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1983 - Szent István Egyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 10
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 8
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Boros Péter PhD 2015  TTDI-BCE
Kasza Gyula PhD 2010  TTDI-BCE
Puskás Áron PhD 2008  TTDI-BCE
Szabó Erzsébet PhD 2006  TTDI-BCE
Pónusz Mónika PhD 2002  TTDI
Ivancsóné Horváth Zsuzsanna PhD 2001  
Stummer Ildikó PhD 1998  TTDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Bogóné Tóth Zsuzsánna PhD (2019/06)  TTDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Khazami Nesrine (PhD) (2021/08)  GSZDI-SzIE
Oszterhuberné Bartus Ildikó (PhD) (2021/08)  GSZDI-SzIE
(50%) Victor Vijay (PhD) (2021/08)  GSZDI-SzIE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület agrárökonómia, a fenntartható élelmiszergazdaság ökonómiai és szervezési kérdései
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2018

Lakner Zoltán, Szabó Erzsébet, Szűcs Viktória, Székács András: Network and vulnerability analysis of international spice trade, FOOD CONTROL 83: (Sl) pp. 141-146.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2018

Zoltán Lakner, Anna Kiss, Ivan Merlet, Judit Oláh, Domicián Máté, Janusz Grabara, József Popp: Building Coalitions for a Diversified and Sustainable Tourism: Two Case Studies from Hungary, SUSTAINABILITY 10: (4) Paper 1090. 23 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Anna Kiss, Gyula Kasza, Kristóf Töreki, Zoltán Lakner: Use and abuse of dietary supplements for adolescents, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (2) pp. 214-222.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Lakner Z, Soós S, Vida Zs, Mohácsi-Farkas Cs: European research and the Hungarian school of food irradiation, RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 129: (special issue on food irradiation) pp. 13-23.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Oreopoulou V, Giannou V, Lakner Z, Pittia P, Mayor L, Silva CLM, Costa R: Career path of food science and technology professionals: Entry to the world of work, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 42: (2) pp. 183-192.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Popp József, Lakner Zoltán, Harangi-Rákos Mónika, Fári Miklós: The effect of bioenergy expansion:Food, energy, and environment, RENEWABLE & SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS 32: pp. 559-578.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 198
nyelv: angol
DOI 
2013

Lakner Zoltán: Main actors and their strategies in Hungarian higher education, ACTA OECONOMICA 63: (2) pp. 201-224.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.083
nyelv: angol
2012

Lakner Z, Bánáti D: Managerial attitudes, acceptance and efficiency of HACCP systems in Hungarian catering, FOOD CONTROL 25: (2) pp. 484-492.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
DOI 
2012

Ercsey-Ravasz Mária, Toroczkai Zoltán, Lakner Zoltán, Baranyi József: Complexity of the International Agro-Food Trade Network and Its Impact on Food Safety., PLOS ONE 7: (5) 12 p. Paper e37810.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 3.730
nyelv: angol
URL 
2009

H. BOEL NIELSEN, A. M. SONNE, K. G. GRUNERT, D. BÁNÁTI, A. POLLÁK-TÓTH, Z. LAKNER, N. VEFLEN OLSEN, T. PAJK ZONTAR, M. PETERMAN: Consumer Perception of the Use of High-pressure Processing and Pulsed Electric Field Technologies in Food Production, APPETITE 52: (1) pp. 115-126.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 58
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:269 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
577
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
632
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
12
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
38 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
103
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
79
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
881


2018. IX. 18.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2018. október 5-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )