|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XI. 11. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. II. 15. |
Rónavári Andrea, Balázs Margit, Szilágyi Árpád, Molnár Csaba, Kotormán Márta, Ilisz István, Kiricsi Mónika, Kónya Zoltán: Multi-round recycling of green waste for the production of iron nanoparticles: synthesis, characterization, and prospects in remediation, DISCOVER NANO 18: (1) 8 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. II. 15. |
Kotormán Márta, Romhányi Dóra, Alpek Bence, Papp Orsolya, Márton Katalin: Fruit juices are effective anti-amyloidogenic agents, BIOLOGIA FUTURA 72: (2) pp. 257-262. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. II. 15. |
Kotormán Márta, Bedő Vanda Andrea: Coffee extracts effectively inhibit the formation of α-chymotrypsin amyloid-like fibrils in aqueous ethanol in vitro, BIOLOGIA FUTURA 71: (1-2) pp. 147-152. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. II. 15. |
Kasi Phanindra Babu, Kotormán Márta: Avocado Juice Prevents the Formation of Trypsin Amyloid-Like Fibrils in Aqueous Ethanol, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (5) pp. 1-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. II. 15. |
Kasi Phanindra Babu, Kotormán Márta: Among Commercially Available Fruit Juices, Pomegranate Is the Most Effective Inhibitor of PMS-Trypsin Amyloid-Like Fibrils Formation, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (6) pp. 1-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. II. 15. |
Simon LM, Kotorman M, Szabo A, Nemcsok J, Laczko I: The Effects of Organic Solvent/water Mixtures on The Structure And Catalytic Activity of Porcine Pepsin, PROCESS BIOCHEMISTRY 42: (5) pp. 909-912. dokumentum típusa: független idéző közlemények száma: 41 nyelv: angol URL |
2003
adattárból, 2024. II. 15. |
Kotorman M, Laczko I, Szabo A, Simon LM: Effects of Ca2+ on catalytic activity and conformation of trypsin and alpha-chymotrypsin in aqueous ethanol, BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS 304: pp. 18-21. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 32 nyelv: angol URL |
2002
adattárból, 2024. II. 15. |
Simon LM, Kotormán M, Garab G, Laczkó I: Effects of polyhydroxy compounds on the structure and activity of alpha-chymotrypsin, BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS 293: (1) pp. 416-420. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
2001
adattárból, 2024. II. 15. |
Simon LM, Kotorman M, Garab G, Laczko I: Structure and activity of alpha-chymotrypsin and trypsin in aqueous organic media, BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS 280: pp. 1367-1371. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 110 nyelv: angol URL |
1997
adattárból, 2024. II. 15. |
Matkovics B, Kotorman M, Varga IS, Hai DQ, Varga C: Oxidative stress in experimental diabetes induced by streptozotocin, ACTA PHYSIOLOGICA HUNGARICA 85: (1) pp. 29-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 200 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 441 |
|
|
|
|
|