 |
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XI. 11. Közlemények |
2021
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Kotormán Márta, Romhányi Dóra, Alpek Bence, Papp Orsolya, Márton Katalin: Fruit juices are effective anti-amyloidogenic agents, BIOLOGIA FUTURA 72: (2) pp. 257-262. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Kasi Phanindra Babu, Kotormán Márta: Avocado Juice Prevents the Formation of Trypsin Amyloid-Like Fibrils in Aqueous Ethanol, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (5) pp. 1-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Kasi Phanindra Babu, Kotormán Márta: Among Commercially Available Fruit Juices, Pomegranate Is the Most Effective Inhibitor of PMS-Trypsin Amyloid-Like Fibrils Formation, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (6) pp. 1-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Kasi PB, Kotorman M, Borics A, Hervay BG, Molnar K, Laszlo L: The Inhibitory Effect of Panax Ginseng Extract on Amyloid-like Fibril Formation of Trypsin in Aqueous Ethanol, PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS 25: (3) pp. 253-259. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Kotormán M, Kelemen Z, Kasi PB, Nemcsók J: Inhibition of the formation of amyloid-like fibrils using herbal extracts., ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 69: (2) pp. 125-134. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2009
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Szabo A, Kotorman M, Laczko I, Simon LM: Improved stability and catalytic activity of chemically modified papain in aqueous organic solvents, PROCESS BIOCHEMISTRY 44: (2) pp. 199-204. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 35 nyelv: angol URL |
2003
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Kotorman M, Laczko I, Szabo A, Simon LM: Effects of Ca2+ on catalytic activity and conformation of trypsin and alpha-chymotrypsin in aqueous ethanol, BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS 304: pp. 18-21. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 29 nyelv: angol URL |
2002
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
SIMON LM, KOTORMAN M, GARAB G, LACZKO I: Effects of polyhydroxy compounds on the structure and activity of alpha-chymotrypsin, BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS 293: pp. 416-420. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
2001
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Simon LM, Kotorman M, Garab G, Laczko I: Structure and activity of alpha-chymotrypsin and trypsin in aqueous organic media, BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS 280: pp. 1367-1371. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 109 nyelv: angol URL |
1997
 adattárból, 2023. VIII. 31. |
Matkovics B, Kotorman M, Varga IS, Hai DQ, Varga C: Oxidative stress in experimental diabetes induced by streptozotocin, ACTA PHYSIOLOGICA HUNGARICA 85: (1) pp. 29-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 198 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 433  |
|
|
|
|
|