Nyomtatási képARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. XI. 19. Közlemények |
2020
 adattárból, 2020. I. 18. |
Buda Gabriella, Pethes Barbara, Lehota József: Dominant Consumer Attitudes in the Sharing Economy—A Representative Study in Hungary, RESOURCES 9: (1) pp. 1-27. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. I. 18. |
Illés B. Cs., Tóth A. J., Dunay A., Lehota J., Bittsánszky A.: Evaluation of food safety knowledge and microbial status of food contact surfaces in schools, JOURNAL OF FOOD SAFETY 38: (4) e12480 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. I. 18. |
Dunay Anna, Lehota József, Mácsai Éva, Illés Bálint Csaba: Short Supply Chain: Goals, Objectives and Attitudes of Producers, ACTA POLYTECHNICA HUNGARICA 15: (6) pp. 199-217. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2020. I. 18. |
BUDA Gabriella, LEHOTA József: Az internetalapú közösségi gazdálkodás formái = Forms of Internet-based Collaborative Economy, GAZDASÁG ÉS TÁRSADALOM 9: (2) pp. 23-46. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2016
 adattárból, 2020. I. 18. |
Ildikó Kovács, József Lehota, Nándor Komáromi: Sustainable Consumption Decisions – A Quantitative Study Exploring the Role of CSR in Consumption Decisions, INTERNATIONAL JOURNAL OF BUSINESS INSIGHTS AND TRANSFORMATION 9: (1) pp. 61-64. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
 adattárból, 2020. I. 18. |
Lehota József, Németh Nikolett, Gyenge Balázs: Fogyasztói szokások felmérése az étrend-kiegészítők körében az élelmiszer-biztonság szempontjából - demokutatás, GAZDÁLKODÁS 59: (6) pp. 527-546. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2014
 adattárból, 2020. I. 18. |
Lehota József, Horváth Ágnes, Rácz Georgina: The effect of sustainability on the information search behaviour of Hungarian consumers through the practice of food purchasing, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (3) pp. 437-443. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2013
 adattárból, 2020. I. 18. |
Lehota József, Horváth Ágnes, Rácz Georgina: A potenciális LOHAS fogyasztók megjelenése Magyarországon, MARKETING ÉS MENEDZSMENT 47: (4) pp. 36-54. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar
|
2006
 adattárból, 2020. I. 18. |
Garcia Martinez M, Poole N, Skinner C, Illés Cs, Lehota J: Food Safety Performance in European Union Accession Countries: Benchmarking the Fresh Produce Import Sector in Hungary, AGRIBUSINESS (HOBOKEN): AN INTERNATIONAL JOURNAL 22: (1) pp. 69-89. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 63 nyelv: angol URL |
2000
 adattárból, 2020. I. 18. |
József Lehota: The Market Situation of Dairy Products with Added Value Content in Hungary, AGRICULTURAL ECONOMICS 23: (2) pp. 101-119. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 70  |
|
|