Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 28. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. IX. 06. |
Hossain Md Billal, Dewan Nargis, Senin Aslan Amat, Illés Csaba Bálint: Evaluating the utilization of technological factors to promote e-commerce adoption in small and medium enterprises, ELECTRONIC COMMERCE RESEARCH 23: Online first dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IX. 06. |
Wicaksono Tutur, Illés Csaba Bálint: From resilience to satisfaction: Defining supply chain solutions for agri-food SMEs through quality approach, PLOS ONE 17: (2) e0263393 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 32 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IX. 06. |
Hossain Md Billal, Nassar Samia, Rahman Mujib Ur, Dunay Anna, Illés Csaba Bálint: Exploring the mediating role of knowledge management practices to corporate sustainability, JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 374: 133869 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 48 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IX. 06. |
Hossain Md Billal, Wicaksono Tutur, Md Nor Khalil, Dunay Anna, Illés Bálint Csaba: E-commerce Adoption of Small and Medium-Sized Enterprises During COVID-19 Pandemic: Evidence from South Asian Countries, JOURNAL OF ASIAN FINANCE ECONOMICS AND BUSINESS 9: (1) pp. 291-298. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. IX. 06. |
Oravecz Titanilla, Mucha László, Magda Róbert, Tótth Gedeon, Illés Bálint Csaba: Consumers' Preferences for Locally Produced Honey in Hungary, ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS 68: (2) pp. 407-418. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. IX. 06. |
Illés B. Cs., Tóth A. J., Dunay A., Lehota J., Bittsánszky A.: Evaluation of food safety knowledge and microbial status of food contact surfaces in schools, JOURNAL OF FOOD SAFETY 38: (4) e12480 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2024. IX. 06. |
Tóth András J., Koller Zoltán, Illés Bálint Csaba, Bittsánszky András: Development of conscious food handling in Hungarian school cafeterias, FOOD CONTROL 73, Part B: (March) pp. 644-649. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2024. IX. 06. |
Illés B Cs, Dunay A, Jelonek D: The entrepreneurship in Poland and in Hungary. Future entrepreneurs education perspective, POLISH JOURNAL OF MANAGEMENT STUDIES 12: (1) pp. 48-58. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 53 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2024. IX. 06. |
Csaba Bálint Illés, Hilda Hurta, Anna Dunay: Efficiency and Profitability Along the Lifecycle Stages of Small Enterprises, INTERNATIONAL JOURNAL OF MANAGEMENT AND ENTERPRISE DEVELOPMENT 14: (1) pp. 56-69. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 48 nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2024. IX. 06. |
Garcia Martinez M, Poole N, Skinner C, Illés Cs, Lehota J: Food Safety Performance in European Union Accession Countries: Benchmarking the Fresh Produce Import Sector in Hungary, AGRIBUSINESS (HOBOKEN): AN INTERNATIONAL JOURNAL 22: (1) pp. 69-89. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 75 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 389 |
|
|