|
 |
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2019
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Takácsné Hájos Mária, Rubóczki Tímea, Szabó Fruzsina Magdolna, Kiss Annamária: Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production, NOTULAE BOTANICAE HORTI AGROBOTANICI CLUJ-NAPOCA 47: (1) pp. 201-206. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (2) pp. 115-119. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Tóth Anna Rita, Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 11: (1) pp. 109-116. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Kovácsné Madar Ágota, Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 11: (1) pp. 51-59. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 74: pp. 135-139. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Takácsné Hájos M, Rubóczki T: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS pp. 459-469. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Takácsné Hájos M, Rubóczki T, Kiss A: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 22: (1-2) pp. 29-32. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2016
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Takácsné Hájos M, Rubóczki T, Szutor M: Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 22: (3-4) pp. 51-56. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Rubóczki T, Raczkó V, Takácsné Hájos M: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.), INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 21: (3-4) pp. 31-35. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2012
 adattárból, 2021. IV. 02. |
Takácsné Hájos M, Rubóczki T: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root., INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (2) pp. 139-146. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 7  |
|
|
|
|
|
|
|