Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Rubóczki Tímea
intézmény neve Debreceni Egyetem
doktori iskola DE Kerpely Kálmán Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Takácsné Hájos Mária
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2015
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2018/01
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Debreceni Egyetem
további (PhD hallgató)
Közlemények
2019

Takácsné Hájos Mária, Rubóczki Tímea, Szabó Fruzsina Magdolna, Kiss Annamária: Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production, NOTULAE BOTANICAE HORTI AGROBOTANICI CLUJ-NAPOCA 47: (1) pp. 201-206.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (2) pp. 115-119.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Tóth Anna Rita, Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 11: (1) pp. 109-116.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Kovácsné Madar Ágota, Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 11: (1) pp. 51-59.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Rubóczki Tímea, Takácsné Hájos Mária: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 74: pp. 135-139.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Takácsné Hájos M, Rubóczki T: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS pp. 459-469.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Takácsné Hájos M, Rubóczki T, Kiss A: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 22: (1-2) pp. 29-32.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2016

Takácsné Hájos M, Rubóczki T, Szutor M: Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 22: (3-4) pp. 51-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Rubóczki T, Raczkó V, Takácsné Hájos M: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.), INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 21: (3-4) pp. 31-35.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2012

Takácsné Hájos M, Rubóczki T: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root., INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (2) pp. 139-146.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
33
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
33
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )