Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Elérhetőségek
mobiltelefon száma +36 30 607-4009
Témavezetés
témavezető Varga László
társ témavezető Ásványi Balázs
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2015
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2018/01
a fokozatszerzés éve 2020
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Széchenyi István Egyetem
további (PhD hallgató)
Közlemények
2020

Molnár R., Molnár J., Beke D., Papp B., Kuti R.: Shelf life of bottled water – field conditions in Hungary, JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 59: (4) pp. 361-366.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2019

Molnár Judit, Ásványi Balázs: Studying growth characteristics of yeast strains on vegetal fermentation media and with vitamin supplementation, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (2) pp. 143-149.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Molnár Judit, Lakatos Erika, Ásványi Balázs: Influencing the growth kinetics of yeast strains with vitamin supplementation, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 74: pp. 113-115.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Molnár Judit, Vasas Dávid, Ásványi Balázs: Incorporating single cell proteins in the diet of IBD patients, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (4) pp. 2291-2296.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol, Magyar
2017

Molnár J, Ásványi B: Mikroelemmel dúsított élesztők felhasználási lehetőségei - irodalmi áttekintés, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 72: pp. 101-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2016

Molnár Judit: Mikroelemmel dúsított egysejt -fehérjék felhasználási alternatívái, KONZERVÚJSÁG 64: (3-4) pp. 47-49.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2016

Molnár Judit, Molnár Rita, Kóródi Gyula: Analysis of Resupply of Energy for Workforce Accomplishing Long Term Damage Cleanup Duties, ACADEMIC AND APPLIED RESEARCH IN MILITARY AND PUBLIC MANAGEMENT SCIENCE 15: (3) pp. 223-229.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Szücs P, Vajda K, Szigeti J, Molnár J, Lakatos E, Ásványi B: A Sous-vide, mint kíméletes hőkezelési technológia élelmiszer-higiéniai vonatkozásai, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 19: (1) pp. 75-91.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2015

Molnár J, Zsédely E, Ásványi B: Bio- és funkcionális élelmiszerek fohyasztási felmérése felnőtt lakosság körében, KONZERVÚJSÁG 63: (1-4) pp. 23-27.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2014

Molnár J, Ambrus B, Zsédely E: Minőségi élelmiszerek fogyasztásának szerepe az egészség megőrzésében, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 68: (4) pp. 13-17.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
11
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
11
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0
Kutatás
kutatási terület Kutatási területem egyes élesztő törzsek szaporodási sebességének és fermentációs aktivitásának vizsgálatára terjed ki különböző növényi szubsztrátok illetve víz cukor szuszpenzió esetében.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok


2021. V. 01.
ODT online ülés
Az ODT következő, online ülésére 2021. május 21-én 10.00 órakor kerül sor.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )