Jevcsák Szintia, Sipos Péter: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (69) pp. 91-95. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
2016
adattárból, 2017. V. 02.
Jevcsák Szintia, Sipos Péter: Alternative grains in nutrition, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: pp. 69-76. pp. 69-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI
2015
adattárból, 2017. V. 02.
Jevcsák Szintia, Jevcsák Melinda: A Ribes rubrum L., Ribes nigrolaria L. és Prunus cerasus L. egyes beltartalmi értékeinek változása különböző feldolgozási módszerek hatására, LIMES: A II. RÁKÓCZI FERENC KÁRPÁTALJAI MAGYAR FŐISKOLA TUDOMÁNYOS ÉVKÖNYVE 2.: pp. 223-227. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és ukrán
2015
adattárból, 2017. V. 02.
Szintia Jevcsák: Research of chemical parameters of red currant, josta and sour cherry, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 108-111. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.