Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 13. Közlemények |
2022
 adattárból, 2023. I. 13. |
Li Bin, Wang Zhirong, Yang Gang, Huang Shan, Liao Shenglan, Chen Kewei, Du Muying, Zalán Zsolt, Hegyi Ferenc, Kan Jianquan: Biocontrol potential of 1-pentanal emitted from lactic acid bacteria strains against Aspergillus flavus in red pepper (Capsicum annuum L.), FOOD CONTROL 142: 109261 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. I. 13. |
Zsuzsanna J. Sándor, Vojislav Banjac, Strahinja Vidosavljević, Jenő Káldy, Robert Egessa, Éva Lengyel-Kónya, Rita Tömösközi-Farkas, Zsolt Zalán, Nóra Adányi, Balázs Libisch, Janka Biró: Apparent digestibility coefficients of black soldier fly (Hermetia illucens), yellow mealworm (Tenebrio molitor) and blue bottle fly (Calliphora vicina) insects for juvenile African catfish hybrids (Clarias gariepinus x Heterobranchus longifilis), AQUACULTURE NUTRITION 2022: 4717014 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. I. 13. |
Perjéssy Judit, Hegyi Ferenc, Nagy-Gasztonyi Magdolna, Zalán Zsolt: Effect of the lactic acid fermentation by probiotic strains on the sour cherry juice and its bioactive compounds, FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL 108201322110180 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. I. 13. |
Horváth-Szanics E., Perjéssy J., Klupács A., Takács K., Nagy A., Koppány-Szabó E., Hegyi F., Németh-Szerdahelyi E., Du M. Y., Wang Z. R., Kan J. Q., Zalán Zs.: Study of Chitinase and Chitinolytic Activity of Lactobacillus Strains, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (2) pp. 214-224. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. I. 13. |
Tang Yanyan, Zhou Xianrong, Huang Shenglan, Li Yuzhu, Long Mou, Zhao Xin, Suo Huayi, Zalán Zsolt, Hegyi Ferenc, Du Muying: Microbial community analysis of different qualities of pickled radishes by Illumina MiSeq sequencing, JOURNAL OF FOOD SAFETY 39: (2) e12596 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. I. 13. |
Jiang M.Y., Wang Z.R., Chen K.W., Kan J.Q., Wang K.T., Zalán Zs., Hegyi F., Takács K., Du M.Y.: Inhibition of postharvest gray mould decay and induction of disease resistance by Pseudomonas fluorescens in grapes, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (3) pp. 288-296. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. I. 13. |
Wang Zhirong, Jiang Mengyao, Chen Kewei, Wang Kaituo, Du Muying, Zalan Zsolt, Hegyi Ferenc, Kan Jianquan: Biocontrol of Penicillium digitatum on Postharvest Citrus Fruits by Pseudomonas fluorescens, JOURNAL OF FOOD QUALITY 2910481 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2023. I. 13. |
Zalán Zsolt, Hegyi Ferenc, Halász Anna: Fermented Red Beet Juice, In: Yiu, Hin Hui; E, Özgül Evranuz (szerk.) Handbook of Vegetable Preservation and Processing, CRC Press - Taylor and Francis Group (2016) pp. 729-740. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2011
 adattárból, 2023. I. 13. |
Zalan Z, Hudacek J, Toth-Markus M, Husova E, Solichova K, Hegyi F, Plockova M, Chumchalova J, Halasz A: Sensorically and antimicrobially active metabolite production of Lactobacillus strains on Jerusalem artichoke juice, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 91: (4) pp. 672-679. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2010
 adattárból, 2023. I. 13. |
Zalan Z, Hudacek J, Stetina J, Chumchalova J, Halasz A: Production of organic acids by Lactobacillus strains in three different media, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 230: (3) pp. 395-404. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 74 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 111  |
|
|