Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 13.
Személyes adatok
név Kun Szilárd
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím Kun.Szilardetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6146
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Ta Phoung Linh (PhD) 2019/01  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Fejzullahu Fatjona (PhD) (2022/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Funkcionális termékek tervezése, Tejsavbaktériumok fiziológiai tulajdonságainak vizsgálata, Erjesztés optimálása, Élesztő management, Sörkárosító mikroorganizmusok, Malátázás tanulmányozása
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Közlemények
2017

Attila Szöllősi, Ágoston Hoschke, Judit M Rezessy-Szabó, Erika Bujna, Szilárd Kun, Quang D Nguyen: Formation of novel hydrogel bio-anode by immobilization of biocatalyst in alginate/polyaniline/titanium-dioxide/graphite composites and its electrical performance, CHEMOSPHERE 174: pp. 58-65.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2017

Koren D, Orbán C, Galló N, Kun S, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G: Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 54: (5) pp. 1158-1167.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Nguyen DQ, Szöllősi A, Rezessyné Szabó J, Bujna E, Kun Sz, Hoschke Á: Mikrobák a mikrobiális üzemenyagcellákban, In: Bélafiné, Bakó Katalin (szerk.) Mikrobiális üzemanyagcellák, Pannon Egyetem (2017) pp. 31-70.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2016

Attila Szollosi, Quang D Nguyen, Attila Gabor Kovacs, Attila-Levente Fogarasi, Szilard Kun, Beata Hegyesne-Vecseri: Production of low or non-alcoholic beer in microbial fuel cell, FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 98: pp. 196-200.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2016

Quang Duc Nguyen, Szilárd Kun, Erika Bujna, Petra Havas, Ágoston Hoschke, Judit Maria Rezessy-Szabó: Power of Bifidobacteria in Food Applications for Health Promotion, In: Vijai, Kumar Gupta; Gauri, Dutt Sharma; Maria, G Tuohy; Rajeeva, Gaur (szerk.) The Handbook of Microbial Bioresources, CABI Publishing (2016) pp. 228-258.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Kun-Farkas Gabriella, Kun Szilárd, Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta: Modeling of Low-alcoholic Beer Production with Immobilized Cell Technique, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 62: (Suppl.1) p. 52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

Fogarasi Attila-Levente, Kun Szilárd, Tankó Gabriella, Stefanovits-Bányai Éva, Hegyesné-Vecseri Beáta: A comparative assessment of antioxidant properties, total phenolic content of einkorn, wheat, barley and their malts, FOOD CHEMISTRY 167: (0) pp. 1-6.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 30
nyelv: angol
URL 
2014

Havas Petra, Kun Szilárd, Styevkó Gabriella, Slačanac V, Hardi Jovica, Rezessy-Szabó Judit: Fruit and vegetable juice fermentation with Bifidobacteria, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 64-72.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2013

Joó Áron, Kun Szilárd, Kun-Farkas Gabriella: Effect of lactic acid bacteria in combination with yeast on fermentation of wort, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement) pp. 27-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2008

Kun Sz, Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á: Changes of microbial population and some components in carrot juice during fermentation with selected Bifidobacterium strains, PROCESS BIOCHEMISTRY 43: (8) pp. 816-821.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 68
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:106 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
34
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
55
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
119


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )