Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. XII. 02.
Személyes adatok
Neulinger Ágnes
név Neulinger Ágnes
intézmény neve
doktori iskola
BCE Gazdálkodástani Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím agnes.neulingeruni-corvinus.hu
telefonszám +36 1 458-5610
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Budapesti Corvinus Egyetem
további (egyetemi docens)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 3
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Irigoyen Carlos Omar PhD (2017/10)  GDI-BCE
Nógrádi-Szabó Zoltán PhD (2021/10)  GDI-BCE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Mraidi Emna (PhD) (2024/08)  GDI-BCE
Wurm Viktor (PhD) (2023/08)  GDI-BCE
hiányos adatú hallgatói:
Irigoyen Carlos Omar PhD ()  GDI-BCE
Kutatás
kutatási terület fogyasztói magatartás, háztartások fogyasztása, rítusok, szubjektív jóllét, alternatív élelmiszerellátási hálózatok
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
szociológiai tudományok
Közlemények
2020

Birtalan Ilona Liliána, Neulinger Ágnes, Rácz József, Bárdos György: Community Supported Agriculture Membership: The Benefits of Spousal Involvement, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 44: (2) pp. 172-180.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Neulinger Agnes, Bársony Fanni, Gjorevska Natasha, Lazányi Orsolya, Pataki György, Takács Sándor, Török Anna: Engagement and subjective well‐being in alternative food networks, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 44: (4) pp. 306-315.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Birtalan Ilona Liliána, Bartha Attila, Neulinger Ágnes, Bárdos György, Oláh Attila, Rácz József, Rigó Adrien: Community Supported Agriculture as a Driver of Food-Related Well-Being, SUSTAINABILITY 12: (11) 4516
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Neulinger Ágnes, Bársony Fanni, Gjorevska Natasha, Lazányi Orsolya, Pataki György, Takács Sándor, Török Anna: Fogyasztói jóllét a hazai alternatív élelmiszerellátási hálózatokban, MARKETING ÉS MENEDZSMENT 54: (3 klsz) pp. 55-64.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2018

Neulinger Ágnes, Radó Márta: The impact of household life-cycle stages on subjective well-being: Considering the effect of household expenditures in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 42: (1) pp. 16-26.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2016

Neulinger Ágnes: Több-módszertanú és vegyes módszertanú kutatások, VEZETÉSTUDOMÁNY 47: (4) pp. 63-66.
dokumentum típusa:
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: magyar
2015

Neulinger Ágnes, Radó Márta: Családi életciklusok szerint eltérő fogyasztási minták elemzése, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 62: (4) pp. 415-437.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: magyar
URL 
2013

Neulinger Ágnes: Világi rítusok, családi rítusok, SZOCIOLÓGIAI SZEMLE 23: (3) pp. 102-120.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
2012

Nadine Hennigs, Klaus-Peter Wiedmann, Christiane Klarmann, Suzane Strehlau, Bruno Godey, Daniele Pederzoli, Neulinger Ágnes, Kartik Dave, Gaetano Aiello, Raffaele Donvito, Koyama Taro, Janka Taborecka-Petrovicova, Carmen Rodriguez Santos, Jaehee Jung, Hyunjoo Oh: What is the Value of Luxury? A Cross-Cultural Consumer Perspective, PSYCHOLOGY AND MARKETING 29: (12) pp. 1018-1034.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 91
nyelv: angol
2011

Neulinger Ágnes, Simon Judit: Food consumption patterns and healthy eating across the household life cycle in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 35: (5) pp. 538-544.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 29
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:137 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
90
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
79
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
278

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )