Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. XII. 02. Közlemények |
2024
adattárból, 2024. I. 26. |
Veress Tamás, Kiss Gabriella, Neulinger Ágnes: The roles of community-based organizations in socializing sustainable behavior, ENVIRONMENTAL POLICY AND GOVERNANCE early view dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. I. 26. |
Neulinger Agnes, Kiss Gabriella, Veress Tamás: Urban Communities for Transition toward Sustainable Behavior in the Context of Authoritarianism, SOCIETY & NATURAL RESOURCES 36: (5) pp. 479-496. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. I. 26. |
Neulinger Ágnes, Nagy Míra Júlia, Petróczi Zsuzsa, Kiss Gabriella, Veress Tamás, Lazányi Orsolya: Hogyan támogathatja a közösség a fenntarthatóbb életmódot?, MARKETING ÉS MENEDZSMENT 57: (1) pp. 15-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2023
adattárból, 2024. I. 26. |
Ilona Liliána Birtalan, Imre Fertő, Ágnes Neulinger, József Rácz, Attila Oláh: The paradox of well-being in sustainable agriculture from a mental health perspective, In: QRMH9. Qualitative research in mental health. Budapest. 31.8.-2.9.2023. Abstract book, (2023) p. 55. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2024. I. 26. |
Kasza-Kelemen Kata, Neulinger Ágnes, Kiss Gabriella, Veress Tamás, Lazányi Orsolya: A társas tanulás eredményei a fenntartható fogyasztást előmozdító budapesti gyakorlatközösségekben, VEZETÉSTUDOMÁNY 53: (1) pp. 2-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar URL |
2021
adattárból, 2024. I. 26. |
Birtalan Ilona Liliána, Neulinger Ágnes, Bárdos György, Rigó Adrien, Rácz József, Boros Szilvia: Local food communities: exploring health-related adaptivity and self-management practices, BRITISH FOOD JOURNAL 123: (8) pp. 2728-2742. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. I. 26. |
Birtalan Ilona Liliána, Neulinger Ágnes, Rácz József, Bárdos György: Community Supported Agriculture Membership: The Benefits of Spousal Involvement, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 44: (2) pp. 172-180. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. I. 26. |
Neulinger Agnes, Bársony Fanni, Gjorevska Natasha, Lazányi Orsolya, Pataki György, Takács Sándor, Török Anna: Engagement and subjective well‐being in alternative food networks, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 44: (4) pp. 306-315. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. I. 26. |
Neulinger Ágnes, Radó Márta: The impact of household life-cycle stages on subjective well-being: Considering the effect of household expenditures in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 42: (1) pp. 16-26. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2024. I. 26. |
Neulinger Ágnes, Simon Judit: Food consumption patterns and healthy eating across the household life cycle in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES 35: (5) pp. 538-544. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 84 |
|
|