Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. IV. 11.
Személyes adatok
Dam Sao Mai
név Dam Sao Mai
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím damsaomaifoodtech.edu.vn
telefonszám +36 1 482-6041
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága biológiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Institute of Genetics and Plant Experimental Biology
Jelenlegi munkahelyek
1999 - Institute of Biotechnology and Food Technology, Industrial University of HCMC (további intézmény)
kutatóprofesszor
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Thi Mai Anh Tran PhD (2020/08)  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Truong Hoang Duy (PhD) (2020/08)  ÉDI
(50%) Thi Mai Anh Tran (PhD) (2018/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Food microbiology: food safety, fermentation Enzymmology: Food enzyme and applying Natural compound extraction and applying in food.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Közlemények
2018

Vuong D Nguyen, Gabriella Styevkó, Linh P Ta, Anh T M Tran, Erika Bujna, Petra Orbán, Mai S Dam, Quang D Nguyen: Immobilization and some properties of commercial enzyme preparation for production of lactulose-based oligosaccharides, FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 107: pp. 97-103.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2018

Erika Bujna, Nikoletta Annamária Farkas, Anh Mai Tran, Mai Sao Dam, Quang Duc Nguyen: Lactic acid fermentation of apricot juice by mono- and mixed cultures of probiotic Lactobacillus and Bifidobacterium strains, FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 27: (2) pp. 547-554.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2017

Trinh Ngoc Nam, Le Hong Thia, Dam Sao Mai, Nguyen Vuong Tuan: Overexpression of NbWRKY79 enhances salt stress tolerance in Nicotiana benthamiana, ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 39: Paper 121. p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Dam Sao Mai, Nguyen Thi Kim Anh: Strategies to destroy or control foodborne pathogens, In: Szerk.: Md Latiful Bari, Szerk.: Dike O Ukuku Foodborne Pathogens and Food Safety. Boca Raton (FL): CRC Press - Taylor and Francis Group, 2016. pp. 270-288.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2016

Dam Sao Mai, Nguyen Khanh Hoang: Impact of climate change on foodborne pathogens, In: Szerk.: Md Latiful Bari, Szerk.: Dike O Ukuku Foodborne Pathogens and Food Safety. Boca Raton (FL): CRC Press - Taylor and Francis Group, 2016. pp. 162-188.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2016

Pham Minh Tuan, Hoang Thi Van Anh, Le Thi Hong Cam, Vu Ngoc Que Chi, Dang Thi Bui Oanh, Dang Bui Khue, Pham Do Trang Minh, Mai Huu Tri, Nguyen Thi Thu Sang, Dam Sao Mai, Tran Trong Nghia: EXTRACTION AND ENCAPSULATION OF POLYPHENOLS FROM GUAVA LEAVES, Annals. Food Science and Technology 17: pp. 34-40.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2015

Mai D S, Duy T: PECTIN EXTRACTION FROM THE FRESH RIND OF VIETNAMESE MANGOSTEEN (GARCINIA MANGOSTANA), ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1088: pp. 553-556.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

D B Khue, T T K Phuc, D S Mai: OPTIMIZATION OF COMBINED PECTINEX AND VISCOZYME APPLICATION FOR POLYPHENOL EXTRACTION IN GRAPEFRUIT PEELS, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1088: pp. 557-562.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2014

Sao Mai Dam: Shellfish (Molluscs and Crustacea): Characteristics of the Groups, In: Szerk.: Batt C A, Szerk.: Tortorello M L Encyclopedia of Food Microbiology. Amsterdam; Boston; London: Elsevier Academic Press, 2014. pp. 376-388.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2012

Dam Sao Mai, Tran Duc Viet, Vo Trung Au, Hoffmann Sandor, Szeglet Peter: Studies on the Symbiosis between Some Natural Truffles and Taxus wallichiana Zucc in Lam Dong Province, Vietnam, APCBEE PROCEDIA 4: pp. 110-114.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
12
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
16
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
12 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
1

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )