Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. X. 25. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. X. 25. |
Pajor Ferenc, Várkonyi Dávid, Dalmadi István, Pásztorné-Huszár Klára, Egerszegi István, Penksza Károly, Póti Péter, Bodnár Ákos: Changes in Chemical Composition and Fatty Acid Profile of Milk and Cheese and Sensory Profile of Milk via Supplementation of Goats’ Diet with Marine Algae, ANIMALS 13: (13) 2152 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. X. 25. |
Bodnár Ákos, Egerszegi István, Póti Péter, Kuchtik Jan, Pajor Ferenc: Influence of marine algae (Schizochytrium sp.) supplementation, ripening and vacuum packaging on goat cheese composition and fatty acid profile, SMALL RUMINANT RESEARCH 226: 107058 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. X. 25. |
Pajor Ferenc, Egerszegi István, Szűcs Ágnes, Póti Péter, Bodnár Ákos: Effect of Marine Algae Supplementation on Somatic Cell Count, Prevalence of Udder Pathogens, and Fatty Acid Profile of Dairy Goats’ Milk, ANIMALS 11: (4) 1097 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. X. 25. |
Bodnár Á., Egerszegi I., Kuchtik J., Penksza K., Póti P., Pajor F.: Effect of grazing on composition, fatty acid profile and nutritionalindices of the goat milk and cheese, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 30: (4) pp. 320-328. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. X. 25. |
Pajor F., Egerszegi I., Steiber O., Bodnár Á., Póti P.: Effect of marine algae supplementation on the fatty acid profile of milk of dairy goats kept indoor and on pasture, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 28: (2) pp. 169-176. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. X. 25. |
Kovács L, Kézér FL, Tőzsér J, Szenci O, Póti P, Pajor F: Heart Rate and Heart Rate Variability in Dairy Cows with Different Temperament and Behavioural Reactivity to Humans, PLOS ONE 10: (8) e0136294 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 29 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. X. 25. |
Péter Póti, Ferenc Pajor, Ákos Bodnár, Károly Penksza, Péter Köles: Effect of micro-alga supplementation on goat and cow milk fatty acid composition, CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 75: (2) pp. 259-263. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 56 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2023. X. 25. |
Orbán Martina, Kovácsné Gaál Katalin, Pajor Ferenc, Szentléleki Andrea, Póti Péter, Tőzsér János, Gulyás László: Effect of temperament of Jersey and Holstein Friesian cows on milk production traits and somatic cell count, ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 54: (6) pp. 594-599. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: Angol, Német
|
2009
adattárból, 2023. X. 25. |
Pajor F, Galló O, Steiber O, Tasi J, Póti P: The effect of grazing on the composition of conjugated linoleic acid isomers and other fatty acids of milk and cheese in goats, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 18: (3) pp. 429-439. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol
|
2008
adattárból, 2023. X. 25. |
Pajor F, Szentléleki A, Láczó E, Tőzsér J, Póti P: The effect of temperament on weight gain of Hungarian Merino, German Merino and German Blackhead lambs., ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 51: (3) pp. 247-254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 214 |
|
|