Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 12. Közlemények |
2023
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Bodor-Pesti Péter, Taranyi Dóra, Deák Tamás, Nyitrainé Sárdy Diána Ágnes, Varga Zsuzsanna: A Review of Ampelometry: Morphometric Characterization of the Grape (Vitis spp.) Leaf, PLANTS-BASEL 12: (3) 452 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2023
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Antal Eszter, Kállay Miklós, Varga Zsuzsanna, Nyitrai-Sárdy Diána: Effect of Botrytis cinerea Activity on Glycol Composition and Concentration in Wines, FERMENTATION 9: (5) 493 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Gizella Jahnke, Tamás Deák, Gyöngyi Knolmajerné Szigeti, Csaba Németh, Anita Molnár, Dorottya Kocsis, Róbert Oláh, Erzsébet Krisztina Németh, Barna Árpád Szőke, Diána Ágnes Nyitrainé Sárdy: Application of the „Double Maturation Raisonnée” (DMR) method for quality wine production in Badacsony, Hungary, SCIENTIA HORTICULTURAE 308: (1) 111501 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Nyitrainé Sárdy Ágnes Diána, Ladányi Márta, Varga Zsuzsanna, Szövényi Áron Pál, Matolcsi Réka: The Effect of Grapevine Variety and Wine Region on the Primer Parameters of Wine Based on 1H NMR-Spectroscopy and Machine Learning Methods, DIVERSITY (BASEL) 14: (2) 74 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Nyitrainé Sárdy Diána Ágnes, Németh Erzsébet Krisztina, Matolcsi Réka, Szabó A., Varga Zsuzsanna: The Effect of the Double Reasoned Maturation (DMR) Method on the Chemical Composition of the Juice and Wine of the Bianca Grape Cultivar, HORTICULTURAE 8: (2) 97 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Guld Zsuzsanna, Nyitrainé Sárdy Diána, Gere Attila, Rácz Anita: Comparison of sensory evaluation techniques for Hungarian wines, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 34: (4) e3219 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Oláhné Horváth Borbála, Nyitrainé Sárdy Diána, Kellner Nikolett, Magyar Ildikó: Effects of the high sugar content on the fermentation dynamics and some metabolites of wine-related yeast species Saccharomyces cerevisiae, S. uvarum and Starmerella bacillaris, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 58: (1) pp. 76-83. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Zsuzsanna Bene, Miklós Kállay, Borbála Oláhné Horváth, Diána Nyitrai-Sárdy: Comparison of selected phenolic components of white qvevri wines, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 69: (2) pp. 76-82. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol
|
2018
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Ibolya Ember, Péter Bodor, Zsolt Zsófi, Zita Pálfi, Márta Ladányi, György Pásti, Tamás Deák, Diana Sárdy Nyitrainé, Borbála Bálo, András Szekeres, Ottó Bencsik, Xavier Foissac, László Palkovics, Jacobus Johannes Hunter, György Dénes Bisztray: Bois noir affects the yield and wine quality of Vitis vinifera L. cv. ‘Chardonnay’, EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY 152: (1) pp. 185-197. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2023. IX. 12. |
Gyöngyi Németh, Zoltán Molnár, Péter Podmaniczky, Diána Nyitrainé Sárdy, Miklós Kállay, Attila Dunai, László Kocsis: TRANS-RESVERATROL CONTENT IN GRAPE CANE AND ROOT OF DIFFERENT SCION-ROOTSTOCK COMBINATIONS, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 67: (4) pp. 256-264. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 86  |
|
|