Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. II. 28.
Személyes adatok
Németh Csaba
név Németh Csaba
születési év 1984
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím Nemeth.Csabacapriovus.hu
telefonszám +36 20 482-6303
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2012
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2012 - Capriovus Kft. (további intézmény)
további (beruházási és kutatás-fejlesztési vezető)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Tóth Adrienn PhD (2020/09)  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Ayari Emna (PhD) (2021/08)  ÉDI
(50%) Tóth Adrienn (PhD) (2018/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület tojástermékek feldolgozása, fejlesztése
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2014

Csaba Németh, Kálmán Tóth, Louis Argüello Castillo, Gábor Jónás, László Friedrich, Csaba Balla, Judit Ivanics, Péter Póti: Microbial changes in egg white "curd/cottage cheese" during storage, AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 8: (23) pp. 2282-2285.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2014

ARNOLD TÓTH, PÉTER DOMJÁN, GÉZA SZÉKELY, CSABA NÉMETH, JÓZSEF SURÁNYI, LÁSZLÓ FRIEDRICH, PÉTER PÓTI: MARKETING COMMUNICATION TOOLS USED IN ONE OF THE TRADITIONAL HUNGARIAN FOOD SECTOR, AFRICAN JOURNAL OF BUSINESS MANAGEMENT 8: (15) pp. 633-640.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Castillo Argüello Louis, Németh Csaba, Németh Zoltán, Tóth Kálmán, Jónás Gábor, Friedrich László, Póti Péter: Nagy hidrosztatikus nyomás hatása az élelmiszerek mikrobiológiai állapotára: laboratóriumi és félüzemi készüléken mért eredmények, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 473-478.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.185*
nyelv: magyar
2014

Szafner G, Németh C, Bicanic D, Lantos Z, Dóka O: Photopyroelectric assessment of the thermal effusivity of fresh hen egg and of rehydrated egg powders, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 2014: p. online.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 2.206*
nyelv: angol
DOI 
2014

Surányi József, Jónás Gábor, Balla Csaba, Németh Csaba, Felföldi József, Friedrich László: Sertéskaraj márványozottságának és egyéb minőségi jellemzőinek vizsgálata, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 479-484.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.185*
nyelv: magyar
2011

Németh Cs, Pipoly E, Suhajda Á, Friedrich L, Surányi J, Balla Cs: Salmonella Enteritidis, Escherichia coli, Listeria monocytogenes és Staphylococcus aureus mikrobák hőrezisztenciájának változása teljes-tojáslében, In: Hungalimentaria.Budapest, Magyarország, 2011.04.19 pp. - Kiadvány: 2011.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: magyar
2011

Németh Cs, Friedrich L, Pásztor-Huszár K, Pipoly E, Suhajda Á, Balla Cs: Thermal destruction of Listeria monocytogenes in liquid egg products with heat treatment at lower temperature and longer than pasteurization, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5: (3) pp. 161-167.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 1.658
nyelv: angol
2010

Németh Cs, Friedrich L, Balla Cs: Investigation of retail storage possibilities of peeled, boiled eggs, In: Szerk.: AK Halkman, Szerk.: BM Taban, Szerk.: HBD Halkman, Szerk.: H Erinc, Szerk.: ÖE Sagdas 1st International Congress on Food Technology: Abstract Book. Ankara: Association of Food Technology, 2010. p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Németh Cs, Friedrich L, Zeke I, Balla Cs: A liquid egg product, In: ICoSTAF 2010 - International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business.Szeged, Magyarország, 2010.11.03-2010.11.04. Szeged: University of Szeged Faculty of Engineering, pp. - Kiadvány: Szeged: University of Szeged Faculty of Engineering, 2010.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
2009

Németh Cs, Friedrich L, Dalmadi I, Pásztor-Huszár K, Balla Cs: Examinations to develop an alternative egg pasteurisation method, New challenges in food preservation, In: EFFoST 2009 Conference: New Challenges in Food Preservation.Budapest, Magyarország, 2009.10.11-2009.10.13. pp. - Kiadvány: 2009.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
46
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
57
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
6

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )