Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 23.
Személyes adatok
Juhász Réka
név Juhász Réka
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 486-4822
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága vegyészmérnöki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2017 - Semmelweis Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Penksza Péter (PhD) 2018/01  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszer-reológiai vizsgálatok: rotációs és oszcillációs reometriai módszerek kidolgozása, állományprofil analízis. Természetes állománykialakító adalékanyagok fejlesztése.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2019

Varga Áron, Gáspár Igor, Juhász Réka, Ladányi Márta, Hegyes-Vecseri Beáta, Kókai Zoltán, Márki Edit: Beer microfiltration with static turbulence promoter: Sum of ranking differences comparison, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 42: (1) p. e12941.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Réka Juhász, András Salgó: Food additives: Mercy or ban, CURRENT GREEN CHEMISTRY 4: (2) pp. 67-73.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2016

Tóth Adrienn, Németh Csaba, Juhász Réka, Zeke Ildikó, Salamon Bertold, Bényi Dóra, Friedrich László: Effect of high hydrostsatic pressure at 400 MPa on quality attributes of liquid egg products, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 5: (1-2) pp. 148-152.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2014

SZŰCS V., FÜLÖP Á., JUHÁSZ R.: Analysis of age differences in the risk perception of food additives: Results of focus group interviews, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 2014: (7) pp. 96-108.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Szabó-Nótin B, Juhász R, Barta J, Stéger-Máté M: Apple pomace powder as natural food ingredient in bakery jams, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl) pp. 140-147.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Penksza Péter, Sárosi Réka, Juhász Réka, Manninger-Kóczán Kata, Szabó-Nótin Beatrix, Szakács László, Barta József: Jerusalem Artichoke Powder as Food Additive in Dairy Products and Fat Replacers, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement) pp. 53-62.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2013

Sárosi Réka, Manninger-Kóczán Kata, Penksza Péter, Juhász Réka, Beatrix Szabó-Nótin, Szakács László, Barta József: Jerusalem Artichoke Powder as a Food Additive in Bakery Products, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement) pp. 73-80.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Juhász Réka, Horváth Kinga, Dalmadi István, Andrássy Éva, Salgó András, Farkas József: Studies on damage of starches in irradiated wheat and white pepper using Rapid Visco-Analyser (RVA), ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (4) pp. 576-585.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2012

Radványi Dalma, Juhász Réka, Németh Csaba, Suhajda Ágnes, Balla Csaba, Dr. Barta József: Evaluation of the stability of whipped egg white, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5) pp. 412-420.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2011

Szabó-Nótin Beatrix, Dr. Stégerné Máté Mónika, Juhász Réka, Jakab Dávid, Dr. Monspart Elemérné, Dr. Barta József: Changes of phenolic compounds in black currant during vacuum drying process, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 40: (Suppl.1) pp. 120-129.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
42
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
76
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
76


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )