Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. IV. 26.
Személyes adatok
Zsom Tamás
név Zsom Tamás
születési év 1977
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Zsom.Tamasetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7662
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Szent István Egyetem
további (egyetemi adjunktus)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Nguyen Le Phuong Lien PhD 2017  ÉDI

Kutatás
kutatási terület Kertészeti termékek (zöldségek és gyümölcsök) postharvest tárolástechnológiájának kutatása és fejlesztése
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

L. P. L. Nguyen, G. Hitka, T. Zsom, Z. Kókai: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 45: (4) pp. 542-550. pp. 542-550.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., In: Szerk.: Viktória Zsom-Muha Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 1-8.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

T Zsom, W B Herppich, V Zsom-Muha, G Hitka, L L P Nguyen, Z Kókai: Objective chilling stress monitoring of sweet pepper using nondestructive methods., In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 280-283.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2014

Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (Suppl 1) pp. 206-214.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2014

Hitka Géza, Zsom Tamás, Nguyen L P L , Balla Csaba: Effect of 1-methylcyclopropene on ‘Bosc Kobak’ pears, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (Suppl. 1) pp. 73-77.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

T. Zsom, D. Losonci, G. Hitka, V. Zsom-Muha: Quality and shelf-life determination of sweet pepper varieties by nondestructive methods., In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 356-359.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Zsom T, Zsom-Muha V, Baranyai L, Herppich W B, Felföldi J, Balla Cs: NON-DESTRUCTIVE DETERMINATION OF POST-HARVEST RIPENING OF CAPSICUM × ANNUUM 'KÁRPIA', ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 858: pp. 407-412.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
2008

Dr. Zsomné Muha Viktória, Dr. Zsom Tamás, Dr. Felföldi József: In-vivo measurement of tomato firmness, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 2008: (801) pp. 677-684.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2005

Zsom T, Herppich W, Balla Cs, Fekete A, Felföldi J, Linke M.: STUDY OF WATER TRANSPIRATION FEATURES OF SWEET PEPPER USING A THERMAL IMAGING SYSTEM AND NON-DESTRUCTIVE QUALITY MONITORING DURING POST-HARVEST STORAGE, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 82: (1) pp. 239-243.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
45
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
51
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
11
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
24
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
7


2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )