Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 12. Közlemények |
2020
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Tamás Zsom, Petra Polgári, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Quality maintenance of broccoli by the use of 1-MCP treatments, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (s1) pp. 95-103. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2020
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Tamás Zsom, Viktória Zsom-Muha, Lien Phuong Le Nguyen, Dávid Nagy, Géza Hitka, Petra Polgári, László Baranyai: Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 1-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2019
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Lien Phuong Le Nguyen, Vivien Horváth, Mai Sao Dam, Géza Hitka, Tamás Zsom, Zoltán Kókai: Effect of 1-MCP, ethylene absorber and ozone on melon quality during storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 101-110. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Nguyen Le Phuong Lien, Géza Hitka, Tamás Zsom: Application of 1-MCP on melons at different temperatures, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1213: (1) pp. 207-212. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Nguyen L.L.P., Szabó G., Hitka G., Zsom T., Tóth A., Németh C., Kókai Z.: Effect of ethylene absorber on banana during storage, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1216: (1) pp. 55-58. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Nguyen L.P.L., Hitka G., Zsom T., Kókai Z.: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 542-550. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2020. XII. 10. |
T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2020. XII. 10. |
Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 206-214. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 14  |
|
|