Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. III. 27.
Személyes adatok
Zsom Tamás
név Zsom Tamás
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Zsom.Tamasetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7662
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Szent István Egyetem
további (egyetemi adjunktus)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Nguyen Le Phuong Lien PhD 2017  ÉDI

Kutatás
kutatási terület Kertészeti termékek (zöldségek és gyümölcsök) postharvest tárolástechnológiájának kutatása és fejlesztése
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2017

V Zsom-Muha, L Ember, G Hitka, L Baranyai, L L P Nguyen, D Nagy, T Zsom: NON-DESTRUCTIVE POSTHARVEST MATURITY EVALUATION OF GOLDEN DELICIOUS APPLE, HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 32: pp. 56-61.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2016

L. P. L. Nguyen, G. Hitka, T. Zsom, Z. Kókai: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 45: (4) pp. 542-550. pp. 542-550.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2016

Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., In: Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Felföldi L, Szerk.: Kaszab T, Szerk.: Keszthelyi-Szabó G, Szerk.: Márki E, Szerk.: Vatai Gy, Szerk.: Zsom T, Szerk.: Zsom-Muha V Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 1-8.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2014

Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (Suppl 1) pp. 206-214.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Hitka Géza, Zsom Tamás, Nguyen L P L , Balla Csaba: Effect of 1-methylcyclopropene on ‘Bosc Kobak’ pears, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (Suppl. 1) pp. 73-77.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

T. Zsom, D. Losonci, G. Hitka, V. Zsom-Muha: Quality and shelf-life determination of sweet pepper varieties by nondestructive methods., In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 356-359.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Zsom T, Zsom-Muha V, Baranyai L, Herppich W B, Felföldi J, Balla Cs: NON-DESTRUCTIVE DETERMINATION OF POST-HARVEST RIPENING OF CAPSICUM × ANNUUM 'KÁRPIA', ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 858: pp. 407-412.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
2008

Dr. Zsomné Muha Viktória, Dr. Zsom Tamás, Dr. Felföldi József: In-vivo measurement of tomato firmness, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 2008: (801) pp. 677-684.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2005

Zsom T, Herppich W, Balla Cs, Fekete A, Felföldi J, Linke M.: STUDY OF WATER TRANSPIRATION FEATURES OF SWEET PEPPER USING A THERMAL IMAGING SYSTEM AND NON-DESTRUCTIVE QUALITY MONITORING DURING POST-HARVEST STORAGE, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 82: (1) pp. 239-243.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:14 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
57
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
70
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
18
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
25
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
24

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )