Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 15. Közlemények |
2020
adattárból, 2020. XII. 10. |
Lien Le Phuong Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, Laszlo Baranyai, Géza Hitka: Comparison of 1-MCP treatment on four melon cultivars using different temperatures, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 122-129. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2020. XII. 10. |
Laszlo Baranyai, Lien Le Phuong Nguyen, Mai Sao Dam, Tamás Zsom, Géza Hitka: Evaluation of precooling temperature and 1-MCP treatment on quality of ‘Golden Delicious’ apple, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 130-135. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2020. XII. 10. |
Farkas Csilla, Rezessy-Szabó Judit M., Gupta Vijai Kumar, Bujna Erika, Csernus Olivia, Nguyen Vuong D., Hitka Géza, Friedrich László, Hesham Abd El-Latif, O'Donovan Anthonia, Thakur Vijay Kumar, Nguyen Quang D.: Application of chitosan-based particles for deinking of printed paper and its bioethanol fermentation, FUEL 280: p. 118570. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2020. XII. 10. |
Vitalis Flora, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Aouadi Balkis, Hitka Géza, Kaszab Timea, Zsom-Muha Viktoria, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Detection and Quantification of Tomato Paste Adulteration Using Conventional and Rapid Analytical Methods, SENSORS 20: (21) p. 6059. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2020. XII. 10. |
Sipos László, Végh Rita, Bodor Zsanett, Zaukuu John-Lewis Zinia, Hitka Géza, Bázár György, Kovacs Zoltan: Classification of Bee Pollen and Prediction of Sensory and Colorimetric Attributes—A Sensometric Fusion Approach by e-Nose, e-Tongue and NIR, SENSORS 20: (23) 6768 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2020. XII. 10. |
Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. XII. 10. |
Lien Phuong Le Nguyen, Vivien Horváth, Mai Sao Dam, Géza Hitka, Tamás Zsom, Zoltán Kókai: Effect of 1-MCP, ethylene absorber and ozone on melon quality during storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 101-110. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. XII. 10. |
Nguyen Le Phuong Lien, Géza Hitka, Tamás Zsom: Application of 1-MCP on melons at different temperatures, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1213: (1) pp. 207-212. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. XII. 10. |
Nguyen L.L.P., Szabó G., Hitka G., Zsom T., Tóth A., Németh C., Kókai Z.: Effect of ethylene absorber on banana during storage, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1216: (1) pp. 55-58. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2020. XII. 10. |
Kantor D.B, Hitka G, Fekete A, Balla Cs.: Electronic tongue for sensing taste changes with apricots during storage, SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 131: pp. 43-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 31 |
|
|