Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. XII. 02.
Személyes adatok
Csanádi József
név Csanádi József
intézmény neve
doktori iskola
DE Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Debreceni Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím csanadimk.u-szeged.hu
telefonszám +36 62 546-030
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1983 - Szegedi Tudományegyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Tejtermelés, minőség, termékelőállítás összefüggései. Tejipari technológaiai műveletek, technológiák.Funkcionális tejtermékek. Melléktermékek fehasználása. Tejipari szennyvíz kezelése.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2019

Szabolcs Gyula Szerencsés, Gábor Veréb, Sándor Beszédes, Zsuzsanna László, Cecilia Hodúr, József Csanádi, Dóra Szalay, Nikola Maravić, Zita Šereš, Szabolcs Kertész: Investigating vibratory ultra- and nanofiltration in dairy wastewater purification, In: Gábor, Rákhely; Cecilia, Hodúr (szerk.) II. Sustainable Raw Materials Conference Book - International Project Week and Scientific Conference, University of Szeged (2019) pp. 149-153.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2018

Péter Bor, József Csanádi, Gábor Veréb, Sándor Beszédes, Zita Šereš, Zsuzsanna László, Cecilia Hodúr, Szabolcs Kertész: Vibratory membrane separation for wastewater treatment, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: pp. 25-35.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Szabolcs Kertész, Péter Bor, Cecilia Hodúr, József Csanádi, Gábor Veréb, Ildikó Kovács, Gábor Keszthelyi-Szabó, Zsuzsanna László: Effects of shear rate on membrane filtration, DESALINATION AND WATER TREATMENT 69: pp. 43-49.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Kárnyáczki Zs., Csanádi J.: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (4) pp. 403-410.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2016

J Csanádi, G Szász, O H-Bara null: Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: pp. 5-17.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Szabolcs Kertész, Ádám Veszprémi, Zsuzsanna László, József Csanádi, Gábor Keszthelyi-Szabó, Cecilia Hodúr: Investigation of module vibration in ultrafiltration, DESALINATION AND WATER TREATMENT 55: (10) pp. 2836-2842.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2015

Kárnyáczki Zsuzsanna, Csanádi József, Fenyvessy József, Béri Béla: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65) pp. 49-52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2011

Román A, Wang J, Csanádi J, Hodúr C, Vatai G: Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 4: (5) pp. 702-709.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 23
nyelv: angol
URL 
2009

András Román, Jianming Wang, József Csanádi, Cecilia Hodúr, Gyula Vatai: Partial demineralization and concentration of acid whey by nanofiltration combined with diafiltration, DESALINATION 241: (1-3) pp. 288-295.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 54
nyelv: angol
Scopus link 
2002

Bara-Herzegh O, Horváth-Almássy K., Csanádi J., Örsi F.: Suitability of texture parameters for characterization of Hajdú cheese ripening, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 31: (2) pp. 149-159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:100 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
182
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
184
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
3
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
műszaki és/vagy művészeti alkotásainak száma:
0
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
55
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
55
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
155


2021. V. 01.
ODT online ülés
Az ODT következő, online ülésére 2021. május 21-én 10.00 órakor kerül sor.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )