|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. III. 07. Közlemények |
2016
adattárból, 2017. III. 07. |
Éva Csaba, Solti Ádám, Oszvald Mária, Tömösközi-Farkas Rita, Nagy Bettina, Horváth Gábor V, Tamás László: Improved reactive aldehyde, salt and cadmium tolerance of transgenic barley due to the expression of aldo–keto reductase genes, ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 38: (4) Paper 99. 10 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2017. III. 07. |
Tömösközi-Farkas R, Adányi N, Gasztonyi-Nagy M, Berki M, Horváth V, Renkecz T, Simon K, Fabulya Z, Polgár Zs: Changes of Metabolites and Macro- and Micro-elements in Hungarian Potatoes under Organic and Conventional Farming, JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY B 6: pp. 83-92. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2017. III. 07. |
Mócsai Réka Tünde, Maczó Anita, Berki Mária, Nagyné Gasztonyi Magdolna, Milotay Péter, Tömösköziné Farkas Rita: Bioaktív komponensek és fehérjék vizsgálata Solanum lycopersicum fajtákban és fajtajelöltekben, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 69: (3) pp. 9*-19. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2014
adattárból, 2017. III. 07. |
Éva Cs, Zelenyánszki H, Tömösközi-Farkas R, Tamás L: Transgenic barley expressing the Arabidopsis AKR4C9 aldo-keto reductase enzyme exhibits enhanced freezing tolerance and regenerative capacity, SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY 93: pp. 179-184. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2017. III. 07. |
Tömösközi-Farkas Rita, Berki Mária, Nagy-Gasztonyi Magdolna, Wolf István, Polgár Zsolt: INVESTIGATION OF ANTINUTRITIVE COMPONENTS IN HUNGARIAN POTATO CULTIVARS DEPENDING ON PRODUCTION TECHNOLOGY, ACTA ALIMENTARIA 43: (26) pp. 188-206. pp. 188-206. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2017. III. 07. |
Rita Tömösközi Farkas, Zsolt Polgár, Magdolna Nagy Gasztonyi, Viola Horváth, Tibor Renkecz, Kinga Simon, Ferenc Boross, Zoltán Fabulya, Hussein Daood: Changes of potentially antinutritive components in Hungarian potatoes under organic and conventional farming, ACTA ALIMENTARIA 43: (4) pp. 676-683. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2017. III. 07. |
Éva C, Zelenyánszki H, Tömösközi-Farkas R, Tamás L: Corrigendum to 'Transgenic barley expressing the Arabidopsis AKR4C9 aldo-keto reductase enzyme exhibits enhanced freezing tolerance and regenerative capacity' [South African Journal of Botany 93 (2014) 179-184], SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY 94: p. 276. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2017. III. 07. |
Gasztonyi Magdolna Nagy, Farkas Rita Tömösközi, Berki Mária, Petróczi István Mihály, Daood Hussein Gehad: Content of phenols in wheat as affected by varietal and agricultural factors, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 24: (6) pp. 785-789. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2010
adattárból, 2017. III. 07. |
Nagy-Gasztonyi M, Sass-Kiss A, Tomoskozi-Farkas R, Banati D, Daood HG: Liquid Chromatographic Analysis of Phenolic Compounds in Organically and Conventionally Grown Varieties of Sour Cherries, CHROMATOGRAPHIA 71: (Supplement 1) pp. S99-S102. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
2009
adattárból, 2017. III. 07. |
Bona L, Adanyi N, Farkas R, Szanics E, Szabo E, Hajos G, Pecsvaradi A, Acs E: VARIATION IN CROP NUTRIENT ACCUMULATION: SELENIUM CONTENT OF WHEAT AND TRITICALE GRAINS, ACTA ALIMENTARIA 38: (1) pp. 9-15. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 11 |
|
|
|
|
|