Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. XII. 26.
Személyes adatok
Dalmadi István
név Dalmadi István
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Dalmadi.Istvanetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7060
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2009
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve BCE Élettudományi Doktori Tanács
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kenesei György PhD 2018  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Hussein Khabat Noori (PhD) (2020/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület kíméletes élelmiszertartósítási technológiák, roncsolásmentes élelmiszervizsgálati módszerek
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2017

Ioniţă Elena, Gurgu Leontina, Aprodu Iuliana, Stănciuc Nicoleta, Dalmadi Istvan, Bahrim Gabriela, Râpeanu Gabriela: Characterization, purification, and temperature/pressure stability of polyphenol oxidase extracted from plums (Prunus domestica), PROCESS BIOCHEMISTRY 56: pp. 177-185.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Ioniţă Elena, Râpeanu Gabriela, Stănciuc Nicoleta, Dalmadi Istvan, Aprodu Iuliana, Bahrim Gabriela: Thermal and high pressure stability of peroxidase extracted from plums, JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 208, Supplement: p. S65.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
DOI 
2014

Farkas V, Dalmadi I, Balla Cs: Effect of high hydrostatic pressure treatments on volatiles of berry purées, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: pp. 51-57.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2014

Mohácsi-Farkas Cs, Nyirő-Fekete B, Daood H, Dalmadi I, Kiskó G: Improving microbiological safety and maintaining sensory and nutritional quality of pre-cut tomato and carrot by gamma irradiation, RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 99: pp. 79-85.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2013

Juhász Réka, Horváth Kinga, Dalmadi István, Andrássy Éva, Salgó András, Farkas József: Studies on damage of starches in irradiated wheat and white pepper using Rapid Visco-Analyser (RVA), ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 42: (4) pp. 576-585.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

Farkas V, Dalmadi I: Detection of a metabolite produced by acidophilic spoilage-causing bacteria using different analytical and sensory methods, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 42: (Suppl) pp. 21-28.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Hartyáni P, Dalmadi I, Knorr D: Electronic nose investigation of Alicyclobacillus acidoterrestris inoculated apple and orange juice treated by high hydrostatic pressure, FOOD CONTROL 32: (1) pp. 262-269.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
DOI 
2012

Németh Cs, Dalmadi I, Friedrich L, Pásztor-Huszár K, Suhajda Á, Ivanics J, Balla Cs: Pasteurization of liquid egg by high hydrostatic pressure (HHP) treatment, AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 6: (3) pp. 660-664.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2012

Németh Cs, Dalmadi I, Mráz B, Friedrich L, Zeke I, Juhász R, Suhajda Á, Balla Cs: Effect of high pressure treatment on liquid whole egg, HIGH PRESSURE RESEARCH 32: (2) pp. 330-336.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2012

Simon-Sarkadi L, Pásztor-Huszár K, Dalmadi I, Kiskó G: Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amine content of sausage during storage, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 47: pp. 380-384.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:43 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
104
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
185
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
31
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
40
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
341

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )