Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. IX. 27. Közlemények |
2021
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Volford Bettina, Varga Mónika, Szekeres András, Kotogán Alexandra, Nagy Gábor, Vágvölgyi Csaba, Papp Tamás, Takó Miklós: β-Galactosidase-Producing Isolates in Mucoromycota: Screening, Enzyme Production, and Applications for Functional Oligosaccharide Synthesis, JOURNAL OF FUNGI 7: (3) 229 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Kimani Bernard Gitura, Kerekes Erika Beáta, Szebenyi Csilla, Krisch Judit, Vágvölgyi Csaba, Papp Tamás, Takó Miklós: In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts, FOODS 10: (7) 1652 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Takó M, Kerekes EB, Zambrano C, Kotogán A, Papp T, Krisch J, Vágvölgyi Cs: Plant Phenolics and Phenolic-Enriched Extracts as Antimicrobial Agents against Food-Contaminating Microorganisms, ANTIOXIDANTS 9: (2) 165 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 43 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Zambrano C, Kerekes EB, Kotogán A, Papp T, Vágvölgyi C, Krisch J, Takó M: Antimicrobial activity of grape, apple and pitahaya residue extracts after carbohydrase treatment against food-related bacteria, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 100: pp. 416-425. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Kotogán A, Zambrano C, Kecskeméti A, Varga M, Szekeres A, Papp T, Vágvölgyi Cs, Takó M: An organic solvent-tolerant lipase with both hydrolytic and synthetic activities from the oleaginous fungus Mortierella echinosphaera, INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 19: (4) 1129 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Zambrano C, Kotogán A, Bencsik O, Papp T, Vágvölgyi Cs, Mondal KC, Krisch J, Takó M: Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 89: pp. 457-465. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Takó M, Kotogán A, Papp T, Kadaikunnan S, Alharbi NS, Vágvölgyi Cs: Purification and properties of extracellular lipases with transesterification activity and 1,3-regioselectivity from Rhizomucor miehei and Rhizopus oryzae, JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 27: (2) pp. 277-288. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Kotogán A, Németh B, Vágvölgyi Cs, Papp T, Takó M: Screening for extracellular lipase enzymes with transesterification capacity in Mucoromycotina strains, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 52: (1) pp. 73-82. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
2013
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Kerekes EB, Deák É, Takó M, Tserennadmid R, Petkovits T, Vágvölgyi Cs, Krisch J: Anti-biofilm forming and anti-quorum sensing activity of selected essential oils and their main components on food-related micro-organisms, JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 115: (4) pp. 933-942. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 142 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2021. IX. 27. |
Krisch J, Bencsik O, Papp T, Vágvölgyi Cs, Takó M: Characterization of a β-glucosidase with transgalactosylation capacity from the zygomycete Rhizomucor miehei, BIORESOURCE TECHNOLOGY 114: pp. 555-560. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 50 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 326  |
|
|