Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 04.
Személyes adatok
név Szedljak Ildikó
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7236
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2011
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
2001 - Budapesti Corvinus Egyetem
további (egyetemi adjunktus)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Tormási Judit (PhD) (2022/08)  ÉDI
Kutatás
kutatási terület Gabona-és pszeudocereália bázisú, gluténmentes minőségi száraztészta és sütőipari termékek fejlesztése. Hiperkinetikus szindrómában szenvedő gyermekek táplálkozási szokásainak kutatása.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2018

Ildiko Szedljak, Réka Vanda Kujbus: Application possibilities of pseudocereals in product development = Pszeudocereália alkalmazási lehetőségei a termékfejlesztésben, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (1) pp. 1919-1935.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol, Magyar
2018

Szedljak Ildiko, Kovacs Aniko, Kun-Farkas Gabriella, Bernhardt Botond, Kralik Szabina, Szantai-Kohegyi Katalin: MONITORING OF CHEMICAL CHANGES IN RED LENTIL SEEDS DURING THE GERMINATION PROCESS, HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 37-42.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Ildikó Szedljak, Viktória Tóth, Judit Tormási, Anikó Kovács, László Somogyi, László Sipos, Gabriella Kiskó: Effects of Different Heat Treatments on the Chemical and Microbiological Characteristics of Egg-free and Quail Egg Dried Pasta., HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 85-90.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

Peczenová Noémi, Andrea Brunori, Palkó Magdolna, Vinod Dhaygude, Szedljak Ildikó: Comparison of phytonutrients of millets cultivated at the same area = Azonos területen termesztett kölesfajták egyes fitonutreinseinek összehasonlítása, In: Abonyi, János; Klein, Mónika; Balogh, András (szerk.) Műszaki Kémiai Napok 2017, Pannon Egyetem (2017)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2017

Vinod Dhaygude, Ildikó Szedljak, László Somogyi, Vikas Nanda: “Effect of honey on barley flour supplemented pretzel”, In: Abonyi, János; Klein, Mónika; Balogh, András (szerk.) Műszaki Kémiai Napok 2017, Pannon Egyetem (2017)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Brunori A, Varga A, Szedljak I, Végvári G: Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour, ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI: FASCICLE VI, FOOD TECHNOLOGY 40: (2) pp. 135-140.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak, Gorka Ágnes: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING OnlineFirst: pp. 162-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Szedljak Ildikó, Szántainé Kőhegyi Katalin, Tóth Marcell, Bernhardt Botond: Monitoring of chemical parameters of qualitive pasta samples containing millet flours during storage experiments., ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: pp. 156-163.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2014

Szedljak Ildikó, Szántainé Kőhegyi Katalin, Tóth Marcell: Testing the activity of peroxidase enzymes in dry pastas containing millet flour and controlling their production and storage., ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: pp. 650-659.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
44
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
62
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
2


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )