Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. III. 28.
Személyes adatok
név Divéky-Ertsey Anna
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Kertészettudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 482-6120
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága növénytermesztési és kertészeti tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Csambalik László PhD 2016  KeTDI

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Zöldség- és szántóföldi növénytermesztés fajtahasználatának kérdései ökológiai gazdálkodásban. Az ökológiai vetőmag és szaporítóanyag.
jelenlegi kutatásainak tudományága növénytermesztési és kertészeti tudományok
Közlemények
2018

Divéky-Ertsey A., Stéger-Máté M., Ladányi M., Csambalik L.: Nutritional value and color changes of tomato accessions after thermal processing, Carpathian Journal of Food Science and Technology 10: (3) pp. 149-162.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.), EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2017

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Pusztai Péter, Boros Fruzsina, Orbán Csaba, Kovács Sándor, Gere Attila, Sipos László: Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2016

Csambalik László, Orbán Csaba, Stégerné Máté Mónika, Pusztai Péter, Divéky-Ertsey Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 60: (2) pp. 177-182.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna: A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 48: (4) pp. 3-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: magyar
2014

CSAMBALIK LÁSZLÓ, PUSZTAI PÉTER, SZALAI ZITA, DIVÉKY-ERTSEY ANNA: Közép-magyarországi tájjellegű paradicsomfajták érzékszervi szempontú összehasonlítása, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 46: (4) pp. 45-54.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Ladányi Márta, Orbán Csaba: INFLUENCE OF ABIOTIC DISORDERS ON NUTRITIONAL VALUES OF TOMATO (SOLANUM LYCOPERSICUM), REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2014: (1) p. online.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
2012

Divéky-Ertsey A, Csambalik L, Kókai Z, Stefanovits-Bányai É, Pap Z, Krisztiánné Kis M, Sipos L: Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (1) pp. 75-80.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2003

Divéky-Ertsey Anna, Radics László, Berényi Üveges Judit: Effect of different non-chemical treatment methods on organic seed, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 9: (1) pp. 63-65.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:13 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
40
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
54
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
0
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
19
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
14


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )