Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. I. 28.
Személyes adatok
név Divéky-Ertsey Anna
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Kertészettudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 482-6120
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága növénytermesztési és kertészeti tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Csambalik László PhD 2016  KeTDI

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Reiter Dániel (PhD) 2016/08  KeTDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Zöldség- és szántóföldi növénytermesztés fajtahasználatának kérdései ökológiai gazdálkodásban. Az ökológiai vetőmag és szaporítóanyag.
jelenlegi kutatásainak tudományága növénytermesztési és kertészeti tudományok
Közlemények
2019

Csambalik László, Gál Izóra, Sipos László, Gere Attila, Koren Dániel, Bíró Barbara, Divéky-Ertsey Anna: Evaluation of processing type tomato plant genetic resources (Solanum lycopersicum L.) for their nutritional properties in different environments, PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Divéky-Ertsey A., Stéger-Máté M., Ladányi M., Csambalik L.: Nutritional value and color changes of tomato accessions after thermal processing, Carpathian Journal of Food Science and Technology 10: (3) pp. 149-162.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Csambalik László, Ladányi Márta, Tóth Eszter, Divéky-Ertsey Anna: ADVANTAGEOUS TRAITS OF HUNGARIAN TOMATO ACCESSIONS FOR FUTURE UTILIZATION, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 7: pp. 44-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.), EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2017

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Pusztai Péter, Boros Fruzsina, Orbán Csaba, Kovács Sándor, Gere Attila, Sipos László: Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2016

Csambalik László, Orbán Csaba, Stégerné Máté Mónika, Pusztai Péter, Divéky-Ertsey Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 60: (2) pp. 177-182.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Boziné Pullai Krisztina, Reiter Dániel, Mali Katalin, Makra Máté, Cseperkálóné Mirek Barbara, Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Nagy Péter, Turóczi György, Drexler Dóra, Tóth Ferenc: Takácsatka- és fonálféreg-kártétel összehasonlító vizsgálata paradicsom tájfajtákon két ökológiai gazdaságban, NÖVÉNYVÉDELEM 52: (8) pp. 413-421.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2016

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna: A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 48: (4) pp. 3-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: magyar
2015

Cseperkálóné Mirek B, Reiter D, Divéky-Ertsey A, Drexler D: On-farm assessment of landrace of tomato (Lycopersicon esculentum L.) under organic conditions in Hungary, ACTA FYTOTECHNICA ET ZOOTECHNICA 18: (Special Issue) pp. 134-137.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:18 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
47
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
69
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
13
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
11
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
21

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )