Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 29. Közlemények |
2022
 adattárból, 2023. V. 29. |
Bodor Z., Benedek C., Aouadi B., Zsom-Muha V., Kovacs Z.: Revealing the Effect of Heat Treatment on the Spectral Pattern of Unifloral Honeys Using Aquaphotomics, MOLECULES 27: (3) 780 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. V. 29. |
Yakubu Haruna Gado, Kovacs Zoltan, Toth Tamas, Bazar George: The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production-a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 62: (3) pp. 810-831. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 29. |
Bodor Z., Kovacs Z., Benedek C., Hitka G., Behling H.: Origin identification of hungarian honey using melissopalynology, physicochemical analysis, and near infrared spectroscopy, MOLECULES 26: (23) 7274 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 29. |
Muncan Jelena, Kovacs Zoltan, Pollner Bernhard, Ikuta Kentarou, Ohtani Yoshihisa, Terada Fuminori, Tsenkova Roumiana: Near infrared aquaphotomics study on common dietary fatty acids in cow's liquid, thawed milk, FOOD CONTROL 122: 107805 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. V. 29. |
Zoltan Kovacs, Bernhard Pollner, George Bazar, Jelena Muncan, Roumiana Tsenkova: A Novel Tool for Visualization of Water Molecular Structure and Its Changes, Expressed on the Scale of Temperature Influence, MOLECULES 25: (9) 2234 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. V. 29. |
Matyas Lukacs, George Bazar, Bernhard Pollner, Raphael Henn, Christian G Kirchler, Christian W Huck, Zoltan Kovacs: Near infrared spectroscopy as an alternative quick method for simultaneous detection of multiple adulterants in whey protein-based sports supplement, FOOD CONTROL 94: pp. 331-340. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. V. 29. |
Tsenkova Roumiana, Muncan Jelena, Pollner Bernhard, Kovacs Zoltan: Essentials of Aquaphotomics and Its Chemometrics Approaches, FRONTIERS IN CHEMISTRY 6: 363 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2023. V. 29. |
Zoltan Kovacs, György Bázár, Mitsue Oshima, Shogo Shigeoka, Mariko Tanaka, Akane Furukawa, Airi Nagaia, Manami Osawa, Yukari Itakura, Roumiana Tsenkova: Water spectral pattern as holistic marker for water quality monitoring, TALANTA 147: pp. 598-608. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 39 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2023. V. 29. |
Goto N, Bazar G, Kovacs Z, Kunisada M, Morita H, Kizaki S, Sugiyama H, Tsenkova R, Nishigori C: Detection of UV-induced cyclobutane pyrimidine dimers by near-infrared spectroscopy and aquaphotomics, SCIENTIFIC REPORTS 5: 11808 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2023. V. 29. |
Bázár G, Kovács Z, Tanaka M, Furukawa A, Nagai A, Osawa M, Itakura Y, Sugiyama H, Tsenkova R: Water revealed as molecular mirror when measuring low concentrations of sugar with near infrared light, ANALYTICA CHIMICA ACTA 896: pp. 52-62. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 32 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 170  |
|
|