Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VIII. 31. Közlemények |
2022
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Tremmel-Bede Karolina, Szentmiklossy Marietta, Lampi Anna-Maija, Piironen Vieno, Shewry Peter R., Vida Gyula, Tomoskozi Sandor, Karsai Ildiko, Lang Laszlo, Bedo Zoltan, Rakszegi Marianna: Variation in the Content and Composition of Tocols in a Wheat Population, FOODS 11: (9) 1343 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Takac V, Tóth V, Rakszegi M, Mikic S, Mirosavljevic M, Kondic-Špika A: Differences in Processing Quality Traits, Protein Content and Composition between Spelt and Bread Wheat Genotypes Grown under Conventional and Organic Production. Foods 2021, 10, 156, FOODS 10: (1) 156 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Lovegrove Alison, Wingen Luzie U., Plummer Amy, Wood Abigail, Passmore Diana, Kosik Ondrej, Freeman Jackie, Mitchell Rowan A. C., Hassall Kirsty, Ulker Mehmet, Tremmel-Bede Karolina, Rakszegi Marianna, Bedő Zoltán, Perretant Marie-Reine, Charmet Gilles, Pont Caroline, Salse Jerome, Waite Michelle Leverington, Orford Simon, Burridge Amanda, Pellny Till K., Shewry Peter R., Griffiths Simon: Identification of a major QTL and associated molecular marker for high arabinoxylan fibre in white wheat flour, PLOS ONE 15: (2) p. e0227826. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Tremmel-Bede Karolina, Szentmiklóssy Marietta, Tömösközi Sándor, Török Kitti, Lovegrove Alison, Shewry Peter R., Láng László, Bedő Zoltán, Vida Gyula, Rakszegi Marianna: Stability analysis of wheat lines with increased level of arabinoxylan, PLOS ONE 15: (5) e0232892 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Rakszegi Marianna, Molnár István, Darkó Éva, Tiwari Vijay K., Shewry Peter: Editorial: Aegilops: Promising Genesources to Improve Agronomical and Quality Traits of Wheat, In: Shewry, Peter; Rakszegi, Marianna; Molnár, István; Darko, Eva; Tiwari, Vijay Kumar (szerk.) Aegilops: Promising Genesources to Improve Agronomical and Quality Traits of Wheat, Frontiers Media S.A. (2020) pp. 5-8. dokumentum típusa: nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Shewry P. R., Hassall K. L., Grausgruber H., Andersson A. A. M, Lampi A.‐M., Piironen V., Rakszegi M., Ward J. L., Lovegrove A.: Do modern types of wheat have lower quality for human health?, NUTRITION BULLETIN 45: (4) pp. 362-373. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Rakszegi Marianna, Molnár István, Lovegrove Alison, Darkó Éva, Farkas András, Láng László, Bedő Zoltán, Doležel Jaroslav, Molnár-Láng Márta, Shewry Peter: Addition of Aegilops U and M Chromosomes Affects Protein and Dietary Fiber Content of Wholemeal Wheat Flour, FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 8: 1529 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 17 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Corol DI, Ravel C, Rakszegi M, Charmet G, Bedő Z, Beale MH, Shewry PR, Ward JL: 1H-NMR screening for the high-throughput determination of genotype and environmental effects on the content of asparagine in wheat grain., PLANT BIOTECHNOLOGY JOURNAL 14: (1) pp. 128-139. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Rakszegi M, Kisgyorgy BN, Kiss T, Sestili F, Lang L, Lafiandra D, Bedo Z: Development and characterization of high-amylose wheat lines, STARCH-STARKE 67: (3-4) pp. 247-254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2022. VII. 09. |
Rakszegi M, Lovegrove A, Balla K, Láng L, Bedo Z, Veisz O, Shewry PR: Effect of heat and drought stress on the structure and composition of arabinoxylan and β-glucan in wheat grain, CARBOHYDRATE POLYMERS 102: (1) pp. 557-565. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 38 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 85  |
|
|