Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. XI. 21.
Személyes adatok
név Véha Antal
intézmény neve
Miskolci Egyetem
Egyetemi Habilitációs Bizottság (teljes jogú külső tag)
doktori iskola
DE Kerpely Kálmán Doktori Iskola (oktató)
ME Hatvany József Informatikai Tudományok Doktori Iskola
(tudományági) Habilitációs Bizottság (teljes jogú külső tag)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása DE Kerpely Kálmán Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím vehamk.u-szeged.hu
mobiltelefon száma +36 30 429-2026
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1996
fokozat tudományága multidiszciplináris agrártudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2000
fokozat tudományága multidiszciplináris agrártudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1982 - Szegedi Tudományegyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 3
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 3
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Toman Péter László PhD 2018  KKDI-DE

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület gabonipar, malomipar
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
Közlemények
2023

Véha Antal, Szőke-Trenyik Eszter, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Korszerű malomipari műveletek alkalmazása a búzalisztek mikotoxin tartalmának határérték alá történő csökkentésére, In: Dobozi, Réka; Mihalkó, József; Pappné, Dr. Sziládi Katalin (szerk.) Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia előadások és poszterek összefoglalói, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar (2023) p. 119.
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
2023

Véha Antal, Bakos Tiborné, Trenyik Eszter, Szepesi-Bencsik Dóra, Szabó P. Balázs: Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 23: (9) pp. 6-7.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2022

Koncsek Arnold, Szokol Lajos, Krizsa Vivien, Daood Hussein G., Helyes Lajos, Véha Antal, Szabó P. Balázs: Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability, POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 72: (1) pp. 91-100.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Magyar Zoltán, Véha Antal, Szabó P. Balázs: Examination of milling technological properties of different wheat varieties, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 75-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2020

Illés Béla, Véha Antal, Vida László: New ideas for inland intermodal transport, TRANSPORT PROBLEMS / PROBLEMY TRANSPORTU: INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL 15: (1) pp. 117-130.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Véha Antal, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Az élelmiszerbiztonság gyakorlata a modern malom- és takarmányiparban, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 20: (9) pp. 6-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2019

Koncsek Arnold, Daood Hussein G., Horvath Zsuzsanna H., Fekete Maria, Veha Antal, Helyes Lajos: Improvement of antioxidant content and color stability in spice paprika powder by rosemary extract supplementation, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 43: (8) e14000
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2018

Mesterházy Á, Varga M, Tóth B, Kótai C, Bartók T, Véha A, Ács K, Vágvölgyi C, Lehoczki-Krsjak S: Reduction of deoxynivalenol (DON) contamination by improved fungicide use in wheat. Part 2. Farm scale tests with different nozzle types and updating the integrated approach, EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY 151: (1) pp. 1-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
2016

Balázs P Szabó, Ernő Gyimes, Antal Véha, Zsuzsanna H Horváth: Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: pp. 33-40.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
URL 
2012

Krisztián Kis, József Gál, Antal Véha: Effectiveness, efficiency and sustainability in local rural development partnerships, APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 6: (3-4) pp. 31-37.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:64 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
373
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
358
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
7 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
100
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
124
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
287

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )