Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. IX. 07. Közlemények |
2019
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Das Sourav, Gazdag Zoltán, Szente Lajos, Meggyes Mátyás, Horváth Györgyi, Lemli Beáta, Kunsági-Máté Sándor, Kuzma Mónika, Kőszegi Tamás: Antioxidant and antimicrobial properties of randomly methylated β cyclodextrin – captured essential oils, FOOD CHEMISTRY 278: pp. 305-313. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Kovacs J K, Felso P, Horvath Gy, Schmidt J, Dorn A, Abraham H, Cox A, Mark L, Emody L, Kovacs T, Schneider Gy: Stress Response and Virulence Potential Modulating Effect of Peppermint Essential Oil in Campylobacter jejuni, BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2971741 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Acs K, Balazs VL, Kocsis B, Bencsik T, Boszormenyi A, Horvath G: Antibacterial activity evaluation of selected essential oils in liquid and vapor phase on respiratory tract pathogens., BMC COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE 18: (1) 227 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Kovács Judit K, Horváth Györgyi, Kerényi Monika, Kocsis Béla, Emődy Levente, Schneider György: A modified bioautographic method for antibacterial component screening against anaerobic and microaerophilic bacteria, JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS 123: pp. 13-17. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Kovacs JK, Felso P, Makszin L, Papai Z, Horvath G, Abraham H, Palkovics T, Boszormenyi A, Emody L, Schneider G: Antimicrobial and virulence modulating effect of clove essential oil on the food-borne pathogen Campylobacter jejuni., APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 82: (20) pp. 6158-6166. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Horváth Györgyi, Kemény Ágnes, Barthó Lóránd, Molnár Péter, Deli József, Szente Lajos, Bozó Tamás, Pál Szilárd, Sándor Katalin, Szőke Éva, Szolcsányi János, Helyes Zsuzsanna: Effects of some natural carotenoids on TRPA1- and TRPV1-induced neurogenic inflammatory processes in vivo in the mouse skin, JOURNAL OF MOLECULAR NEUROSCIENCE 56: (1) pp. 113-121. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Horváth G, Ács K: Essential oils in the treatment of respiratory tract diseases highlighting their role in bacterial infections and their anti-inflammatory action: A review, FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL 30: (5) pp. 331-341. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Horváth Györgyi, Farkas Ágnes, Papp Nóra, Bencsik Tímea, Ács Kamilla, Gyergyák Kinga, Kocsis Béla: Natural Substances from Higher Plants as Potential Anti-MRSA Agents, In: Atta-ur-Rahman (szerk.) Studies in Natural Products Chemistry, Elsevier Science (2014) dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2013
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Horvath G, Acs K, Kocsis B: TLC-Direct Bioautography for Determination of Antibacterial Activity of Artemisia adamsii Essential Oil, JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 96: (6) pp. 1209-1213. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2011
 adattárból, 2019. IV. 10. |
Brandi F, Bar E, Mourgues F, Horvath G, Turcsi E, Giuliano G, Liverani A, Tartarini S, Lewinsohn E, Rosati C: Study of 'Redhaven' peach and its white-fleshed mutant suggests a key role of CCD4 carotenoid dioxygenase in carotenoid and norisoprenoid volatile metabolism, BMC PLANT BIOLOGY 11: 24 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 101 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 128  |
|
|