Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. III. 04.
Személyes adatok
név Somogyi László
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 482-6124
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1989 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Soós Anita PhD 2014  ÉDI-BCE

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Dhaygude Vinod Uttam PhD (2020/01)  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Mardani Hosseinabadi Mohsen (PhD) (2023/08)  ÉDI
(50%) Kovács Anikó (PhD) (2023/01)  ÉDI
Bognár Erzsébet (PhD) (2021/01)  ÉDI
(50%) Izsó Tekla (PhD) (2021/01)  ÉDI
hiányos adatú hallgatói:
Dhaygude Vinod Uttam PhD ()  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Növényi és állati eredetű zsiradékok fizikai-kémiai jellemzői
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2019

Izsó Tekla, Szabó-Bódi Barbara, Somogyi László, Kasza Gyula: Consumers’ willingness to buy dairy product imitations (analogues) based on structural equation modelling, BRITISH FOOD JOURNAL 121: (3) pp. 835-848.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Bognár Erzsébet, Hellner Gabriella, Radnóti Andrea, Somogyi László, Kemény Zsolt: Effect of Different Chlorine Sources on the Formation of 3-Monochloro-1,2-Propanediol and 2-Monochloro-1,3-Propanediol Fatty Acid Esters during Frying, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Izsó Tekla, Somogyi László, Soós Anita, Zeke Ildikó: The Effect of Foreign Fats on the Physical Properties of Anhydrous Milk Fat, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Bognar Erzsebet, Hellner Gabriella, Radnoti Andrea, Somogyi Laszlo, Kemeny Zsolt: FORMATION OF GLYCIDYL ESTERS DURING THE DEODORIZATION OF VEGETABLE OILS, HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 67-71.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Zay Katalin, Somogyi László, Soós Anita: Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (2) pp. 2052-2069.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2018

Ildikó Szedljak, Viktória Tóth, Judit Tormási, Anikó Kovács, László Somogyi, László Sipos, Gabriella Kiskó: Effects of Different Heat Treatments on the Chemical and Microbiological Characteristics of Egg-free and Quail Egg Dried Pasta., HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 85-90.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Vinod Dhaygude, Anita Soós, László Somogyi: Solidification of the Blends of Fully Hydrogenated Coconut Oil and Non-hydrogenated Coconut Oil, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (1)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Somogyi László, Soós Anita, Visy Orsolya, Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására = The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1070-1081.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

László Somogyi, Gorka Ágnes, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 272-276.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Imre A, Somogyi L, Soós A, Kőhegyi KS: Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 742-755.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol, Magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
67
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
72
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
23

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )