Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VII. 25. Közlemények |
2022
adattárból, 2022. XII. 02. |
Csóka Ádam, Kovács György, Ács Virág, Matics Zsolt, Gerencsér Zsolt, Szendrő Zsolt, Nagy István, Petneházy Örs, Repa Imre, Moizs Mariann, Donkó Tamás: A general technique for the estimation of farm animal body part weights from CT scans and its applications in a rabbit breeding program, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 196: 106865 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2022. XII. 02. |
Dalle Zotte A., Singh Y., Gerencsér Zs., Matics Zs., Szendrő Zs., Cappellozza S., Cullere M.: Feeding silkworm (Bombyx mori L.) oil to growing rabbits improves the fatty acid composition of meat, liver and perirenal fat, MEAT SCIENCE 193: 108944 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2022. XII. 02. |
Cullere Marco, Szendrő Zsolt, Matics Zsolt, Gerencsér Zsolt, Kasza Rozália, Donkó Tamás, Dalle Zotte Antonella: Rabbits Divergently Selected for Total Body Fat Content: Changes in Proximate Composition and Fatty Acids of Different Meat Portions, ANIMALS 12: (18) p. 2396. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2022. XII. 02. |
Dalle Zotte Antonella, Pranzo Gianluca, Tenti Sandro, Szendrő Zsolt, Szabó Andràs: Sample preparation and storage effects on fatty acid profile of rabbit Longissimus thoracis et lumborum muscle, WORLD RABBIT SCIENCE 30: (3) pp. 187-193. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. XII. 02. |
Matics Z., Gerencsér Z., Kasza R., Terhes K., Nagy I., Radnai I., Zotte A.D., Cullere M., Szendrő Z.: Effect of ambient temperature on the productive and carcass traits of growing rabbits divergently selected for body fat content, ANIMAL: THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ANIMAL BIOSCIENCES 15: (2) 100096 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2017. XI. 05. |
A Dalle Zotte, C Celia, Zs Szendrő: Herbs and spices inclusion as feedstuff or additive in growing rabbit diets and as additive in rabbit meat, LIVESTOCK SCIENCE 189: pp. 82-90. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2017. XI. 05. |
Szendrő Zs, Dalle Zotte A: Effect of housing conditions on production and behaviour of growing meat rabbits: A review, LIVESTOCK SCIENCE 137: (1-3) pp. 296-303. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 33 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2022. XII. 02. |
Dalle Zotte A, Szendrő Zs: The role of rabbit meat as functional food, MEAT SCIENCE 88: (3) pp. 319-331. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 372 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2017. XI. 05. |
Dalle Zotte A, Princz Z, Metzger Sz, Szabó A, Radnai I, Biró-Németh E, Orova Z, Szendrő Zs: Response of fattening rabbits under housing conditions. 2. Carcass and meat quality, LIVESTOCK SCIENCE 122: (1) pp. 39-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 35 nyelv: angol DOI |
2008
adattárból, 2022. XII. 02. |
Princz Z, Dalle Zotte A, Radnai I, Biró-Németh E, Matics Zs, Gerencsér Zs, Nagy I, Szendrő Zs: Behaviour of growing rabbits under various housing conditions, APPLIED ANIMAL BEHAVIOUR SCIENCE 111: (3-4) pp. 342-356. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 74 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 521 |
|
|