Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2011. III. 24. Közlemények |
2010
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Kiss Zs., Burai I., Bordán J.: Seasonal variation of Yolk colour and IgY concentration in Natural reared hens yolk, Proceeding Book of X International Scientific ConferenceNitra Slovakia ISBN 978-80-552-0437-6, 6 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Kiss Zs., Bordán J., Szabó Cs., Jung I.: IgY kimutatása újszülött kérődzők vérében ., II.Gödöllői állattenyésztési Tudományos Napok okt. 16-17, 5 p. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Áttekintő előadás cikke nyelv: magyar
|
2008
kézi bevitellel, 2011. III. 22. |
Szabó cs., Gregosits B., Kiss Zs., Szabó Zs., Bárdos L.: Az almaecetes ivóvíz hatása a pecsenyecsirkék baromfipestis elleni immunválaszkészségére, Magyar Állatorvosok Lapja 130 (12), pp. 727-732 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2007
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Lengyel L., Kiss Zs.: Kísérletek antioxidáns vegyületekkel japánfürjekben, Állattenyésztés és Takarmányozás, pp. 597-610 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2007
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Kiss Zs.,Szabó Cs., Lakner H., Gregosits B., Bárdos L.: Effect of apple cider vinegar on immune status of chicken, Risk Factors of Food Chain VII. Nitra, pp. 105-109 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Áttekintő előadás cikke nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Lengyel L., kiss Zs.,BárdosL.,: A tojótáp antioxidáns kiegészítésének hatása japán fürjek keltethetőségére és vitalitására, Magyar Állatorvosok Lapja 127/11, pp. 661-667 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Réthy K.,Papócsi P., Bárdos L., Kiss Zs: Karotinoidmentes takarmány alkalmazása a tyúkfélék karotinoid anyagcseréjének vizsgálatához, Állattenyésztés és Takarmányozás 54., pp. 379-386 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Bárdos l.,Kiss Zs., Gregosits B.,Réthy K., Kerti A. Szabó cs.: Studies on the effect of lycopene in poultry, ISAH Warsaw Vol 2., pp. 65-68 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Áttekintő előadás cikke nyelv: angol
|
2003
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Zs. Kiss, L Bárdos, Cs Szabó, L. Lengyel,M. Szabó: Effect of Betacarotene supplementation on plasma and yolk IgY levels induced by NDV vaccination in japanese Quail, Int.J.Vitam. Nutr.Res.73(4), pp. 285-289 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2003
kézi bevitellel, 2011. III. 24. |
Bárdos L. Kiss Zs.Szabó Cs. Bender B.: IgY-al dúsított tojás felhasználása salmonellosis ellen, Magyar Zoonozis TársaságSzent-Iványi- Binder- Rudnai-Kemenes Napok, Eger, pp. 3-5 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Áttekintő előadás cikke nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|