Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. III. 22.
Személyes adatok
Tóth József
név Tóth József
intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
Egyetemi Doktori Tanács
doktori iskola
BCE Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása BCE Gazdálkodástani Doktori Iskola 94%
BCE Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskola 1%
BCE Egyetemi Doktori Tanács 5%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím jozsef.tothuni-corvinus.hu
telefonszám +36 1 482-7225
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1996
fokozat tudományága közgazdaságtudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1996 - Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 7.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Király Gábor PhD 2023  GDI-BCE
Zubor-Nemes Anna PhD 2022  GDI-BCE
Mizik Tamás PhD 2004  GDI-BCE
Strén Bertalan PhD 2004  
Potori Norbert Antal PhD 2003  
Jansik Csaba PhD 2001  

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Aliyeva Sabina (PhD) (2026/08)  GDI-BCE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület A sikeresség és versenyképesség faktorai az élelmiszer vertikumban. Innováció az élelmiszer-gazdaságban. Klímaalkalmazkodás és körforgásos gazdasági viselkedés az agráriumban.
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
közgazdaságtudományok
Közlemények
2022

Hamam Manal, D'Amico Mario, Zarbà Carla, Chinnici Gaetano, Tóth József: Eco-Innovations Transition of Agri-food Enterprises Into a Circular Economy, FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS 6: 845420
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Tóth József, Migliore Giuseppina, Schifani Giorgio, Rizzo Giuseppina: Sustainable Value Creation in the Food Chain, SUSTAINABILITY 12: (4) 1438
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
2020

Tóth József, Rizzo Giuseppina: Search Strategies in Innovation Networks, SUSTAINABILITY 12: (5) 1752
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
2020

Tóth József, Migliore Giuseppina, Balogh Jeremiás Máté, Rizzo Giuseppina: Exploring Innovation Adoption Behavior for Sustainable Development, AGRONOMY (BASEL) 10: (4) 612
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
2019

Áron Török, József Tóth, Jeremiás Máté Balogh: Push or Pull?, JOURNAL OF INNOVATION & KNOWLEDGE 4: (4) pp. 234-239.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 25
nyelv: angol
URL 
2019

Batista L, Dora M, Tóth J, Molnár A, Malekpoor H, Kumari S: Knowledge management for food supply chain synergies – a maturity level analysis of SME companies, PRODUCTION PLANNING AND CONTROL 30: (10-12) pp. 995-1004.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
URL 
2018

Aron Torok, Jozsef Toth, Jeremias Mate Balogh: Networking theory of innovation in practice – The Hungarian case, AGRICULTURAL ECONOMICS-ZEMEDELSKA EKONOMIKA 64: (12) pp. 536-545.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2017

Tóth J, Fertő I: Innovation in the Hungarian food economy, AGRICULTURAL ECONOMICS-ZEMEDELSKA EKONOMIKA 63: (1) pp. 43-51.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
URL 
2016

Fertő I, Molnár A, Tóth J: Borderless ideas – open innovation in the Hungarian food chain, BRITISH FOOD JOURNAL 118: (6) pp. 1494-1515.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
URL 
2014

Liesbeth Dries, Stefano Pascucci, Áron Török, József Tóth: Keeping Your Secrets Public?, INTERNATIONAL FOOD AND AGRIBUSINESS MANAGEMENT REVIEW 17: (1) pp. 147-162.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 60
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:173 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
137
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
107
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
7
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
8 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
77
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
17
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
518
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Az Országos Kredittanács tagja az 1999-2005 közötti két cikluson keresztül.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )