Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. X. 17. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. X. 17. |
Szakál Dorina, Cao Xu, Fehér Orsolya, Gere Attila: How do ethnically congruent music and meal drive food choices?, CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 6: 100508 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. X. 17. |
Dorina Szakál, Orsolya Fehér, Dalma Radványi, Attila Gere: Effect of Scents on Gazing Behavior and Choice, APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (14) p. 6899. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. X. 17. |
Tóth András J., Kovács Anikó, Dunay Anna, Illés Bálint Csaba, Fehér Orsolya, Bittsánszky András: Catering of children with special dietary needs in school canteens, CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 13: (2) pp. 84-92. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. X. 17. |
Gabay Gillie, Gere Attila, Fehér Orsolya, Bellissimo Nick, Moskowitz Howard: Rapid discovery of optimal messages for behavioral intervention: the case of Hungary and Covid-19, HELIYON 7: (12) e08535 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. X. 17. |
Hidas Karina Ilona, Visy Anna, Csonka Judit, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla, Friedrich László, Pásztor-Huszár Klára, Alpár Boglárka, Hitka Géza, Felföldi József, Fehér Orsolya, Gere Attila: Development of a Novel Gluten-Free Egg Pie Product: Effects of Sensory Attributes and Storage, SUSTAINABILITY 12: (24) 10389 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. X. 17. |
A Tóth, Cs Németh, G Jónás, I Zeke, B Csehi, B Salamon, O Fehér, J Surányi, P Póti: Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (8) pp. 495-502. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2016
adattárból, 2023. X. 17. |
Péter Boros, Orsolya Fehér, Zoltán Lakner, Sadegh Niroomand, Béla Vizvári: Modeling supermarket re-layout from the owner’s perspective, ANNALS OF OPERATIONS RESEARCH 238: (1-2) pp. 27-40. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. X. 17. |
Pollmann Olaf, Podruzsik Szilárd, Fehér Orsolya: Social acceptance of renewable energy: Some examples from Europe and Developing Africa, SOCIETY AND ECONOMY 36: (2) pp. 217-231. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2023. X. 17. |
Boros Peter, Toth Zsuzsanna Bogone, Fehér Orsolya: The Economic and Marketing Importance of Local Food Products in the Business Policy of a Hungarian Food Retail Chain, PROCEDIA - SOCIAL AND BEHAVIORAL SCIENCES 81: pp. 589-594. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2023. X. 17. |
Kasza Gyula, Fehér Orsolya, Kispál Judit, Ózsvári László: Magyarországi eredetű élelmiszerek részesedése a hazai kiskereskedelemben, GAZDÁLKODÁS 55: (2) pp. 143-153. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 55 |
|
|